Furkan Bayraktar Kimdir?

Furkan Bayraktar Kimdir?

Yazarlık Ve Müzisyenlik Kariyerine ün getirmeye devam Eden. özellikle Instagram'da Duygusal ve komik kimliğinle tanınan. Furkan Bayraktar'ın özgeçmişi merak ediliyor. Bizde sizler için kendisiyle gerçekleştirdiğimiz küçük bir röportaj hazırladık.

Yazar Ve Müzisyen denildiği zaman akla ilk gelen isimlerden Bayraktar, 01.11.1999 yılının Kasım ayında İstanbul Silivri’de dünyaya geldi. Ortaokul mezunu olan ünlü isim aslen Trabzon Akçaabat’lıdır ve yaşantısını Trabzon’da sürdürmektedir. Bugüne kadar birçok projede ismini geçirmeyi başaran Genç İsim, 2019 Yılında Bir Yabancı Gibi Kitabını Okuyuculara sunmuştu. Kısa sürede hız kesmeden tekrardan 2019 Yılında Düşüyorum Tut Elimden Kitaplarını okuyucularına sundu. Günümüz 2020 yılında sosyal medya hesaplarından 3. Kitap müjdesini hikaye bölümünden sevenlerine duyurmuştur. Çok yakında 3. Kitabım sizlerle buluşuyor beklemede kalmanızı sevinçle ve inançla söylüyorum duygularımı hislerimi bir kitap üzerine yazarak Sizlere sunmaktan gurur ve onur duyuyorum ifadelerini kullanan Bayraktar. Instagram Twitter ve Facebook'u aktif kullanmaktadır. 

Furkan Bayraktar, Trabzonspor taraftarı olarakta bilinmektedir.

Furkan Bayraktar, 1.70 boyunda ve esmer tenlidir. 

 

FURKAN BAYRAKTAR RÖPORTAJ

genç yazar ve müzisyen. Furkan Bayraktar ile aynı zamanda kısa bir röportajda gerçekleştirdik. İşte Furkan Bayraktar 

 

1. İleriye dönük planlarını biraz anlatır mısın? 

En büyük hayalim oyunculuk gelecekteki tüm planlarım sadece oyunculuk üzerine kurulu. 

2. Sosyal medyanın hayatındaki yeri nerede?

Sosyal medya hayatımın büyük bir bölümünü kaplıyor aslında oradaki takipçilerimin sevgisi beni daha da çok sosyal medyaya bağlıyor, hayatımın büyük bir bölümünü orada geçiriyorum diyebilirim.

3. sosyal medya yazarlığınızı ve müzisyenliğinizi başarabilmek ve Trabzon'da yaşamanın zorluğu var mı?

Genel anlamda bakarsak yok ama konuyu geniş kapsamlı hale getirirsek var. Önceki sorularda da cevap vermiştim aslında. Yazarlık ve Müzisyenlik olmak en büyük hayalimdi. Trabzon gibi bir şehirde bu hayalimi gerçekleştireceğimi pek sanmıyordum ama öğrendim insanoğlunun isteyipde başaramayacağı bir şey yokmuş hayallerinizin peşinden asla gitmekten vaz geçmeyin teşekkürler.