Game of Thrones sevenlere müjde

Game of Thrones sevenlere müjde

Tüm zamanların en popüler televizyon dizileri arasında yer alan Game of Thrones'un merkezinde Jon Snow karakterinin olacağı bir devam dizisi için hazırlıklar başladı.

2011-2019 yılları arasında yayınlanan ve tüm zamanların en popüler televizyon dizilerinden biri olarak bilinen Game of Thrones'un devam dizisinin 'Jon Snow' karakterine odaklanacağı ve karakteri canlandıran Kit Harington'un rol için setlere geri döneceği açıklandı.

Daha önce Game of Thrones'un devam dizilerinin geleceği ifade edilmişti ancak bunun hangi formatta yapılacağı bilinmiyordu. Devam dizisi haberi, Game of Thrones dünyasının George RR Martin kitaplarının ötesine taşınacağı ve daha önce dizinin sonu olduğu düşünülen noktada kapıların yeniden açılacağının işareti oldu. Daha önce Ned Stark'ın oğlu olduğu düşünülen Snow'un demir tahtın varisi olabileceğini fark etmesiyle sona ermiş, son sahnelerde Snow, yeni bir hayata başlamak için Westeros'tan ayrılmıştı.


Snow'un üvey kardeşleri Arya Stark (Maisie Williams) ve Sansa Stark (Sophie Turner) gibi tanıdık yüzlerin devam dizisinde yer alıp almayacağı henüz doğrulanmadı.

HBO'nun Game of Thrones'tan 200 yıl öncesinde geçen House of the Dragon isimli bir diğer devam dizisi ise, 21 Ağustos'ta başlayacak.

HBO tarafından daha önce onaylanan diğer spin-off'lar arasında, tümü Game of Thrones'daki tarihten önce geçen Tales of Dunk and Egg, 10,000 Ships ve Nine Voyages yer alıyor.

Jon Snow karakteri sayesinde Harington, iki kez Emmy Ödülü'ne aday gösterilmişti.