Grup Yorum: Siyasi bir zafer kazandık, dünya sesimizi duydu

Grup Yorum: Siyasi bir zafer kazandık, dünya sesimizi duydu

İbrahim Gökçek'in 323 gündür sürdürdüğü ölüm orucu eylemini bitirmesi sonrasında Grup Yorum tarafından yapılan açıklamada, "Siyasi bir zafer kazandık. Olumlu görüşmeler de yapılıyor." denildi.

Grup Yorum'a verilen konser yasaklarının kaldırılması için ölüm orucunda olan Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek, valilikle yapılan olumlu görüşmeler sonucunda eylemine son verdi. Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek'in 323 gündür sürdürdüğü ölüm orucu eylemini bitirmesi sonrasında Grup Yorum tarafından yapılan açıklamada, "Siyasi bir zafer kazandık. Olumlu görüşmeler de yapılıyor." denildi.

İbrahim Gökçek'in 322 günlük ölüm orucu sona erdiİbrahim Gökçek'in 322 günlük ölüm orucu sona erdi


 
Grup Yorum sanatçılarından İbrahim Gökçek konser yasaklarının kaldırılması için 323 gün önce ölüm orucuna başlamıştı. Bu süreçte bir hayli zayıflayan ve bitkün düşen Gökçek, Grup Yorum ve valilik arasında yaşanan olumlu gelişmelerin sonucunda ölüm orucunu sonlandırma kararı aldı.

SİYASİ ZAFER KAZANDIK
Ölüm orucunu sonlandıran Gökçek sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Gökçek'in eylemini devam ettrdiği evin önünde Grup Yorum tarafından yapılan açıklamada, "Siyasi bir zafer kazandık. Olumlu görüşmeler de yapılıyor. Arkadaşlarımız Valilikle görüşüyorlar. Konser için başvuruyorlar. Sonucu göreceğiz” denildi.

Grup Yorum: Siyasi bir zafer kazandık, dünya sesimizi duydu