Hakan: Muhafız figürü Madame Tussauds’da!

Hakan: Muhafız figürü Madame Tussauds’da!

İlk Netflix orijinal figürü, Hakan: Muhafız ile Madame Tussauds İstanbul’da yerini aldı.

Dünyanın eğlence odaklı lider yayın hizmeti Netflix, ilk Türk orijinal yapımı Hakan: Muhafız’la bir ilke daha imza attı. Çağatay Ulusoy’un hayat verdiği ilk Muhafız karakteri 'Harun', ilk Netflix orijinal figürü olarak Madame Tussauds İstanbul’da yerini aldı.

Çağatay Ulusoy’un katılımı ile gerçekleşen açılışa ilgi büyüktü. Dizide 3 saati bulan hazırlık süreciyle Harun’a dönüşen Ulusoy, bu canlandırdığı karakterin balmumu figürü ile objektif karşısına geçti. İlk Netflix Orijinal figürünün kendi canlandırdığı karaktere ait olmasından çok mutlu olan oyuncu heyecanını basın mensupları ile paylaştı.

Yapımına yaklaşık 1 yıl önce başlanan figür için yaklaşık 150 kg kil kullanıldı. Gözlerin yapımı 15 saat, baş ve yüz bölümünün renklendirilmesi 50 saat, saçların tek tek eklenmesi 140 ve vücudun yapımı ise 170 saatte tamamlandı. Yaklaşık 25 kg ağırlığında olan ve‘Harun’ karakterinin orjinal kostümünü de giyerek aslını aratmayan figür gördüğü ilgiye göre Madame Tussauds’un dünyadaki diğer şubelerini de ziyaret edecek.