Hayali Meral Okay'ın hayatını oynamak

Hayali Meral Okay'ın hayatını oynamak

Senarist ve oyuncu Meral Okay’a şaşırtıcı derecede benzerliği ile dikkat çeken genç tiyatro oyuncusu Irmak Aydın, en büyük hayalinin Meral Okay’ın hayatını anlatan bir film ya da dizide oynamak olduğunu söyledi

İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk Bölümü son sınıf öğrencisi olan Irmak Aydın, Meral Okay’a olan şaşırtıcı benzerliği ile dikkat çekiyor. Okay’a ikizi kadar benzeyen Irmak Aydın, kendisine böyle yaklaşılmasından bir hayli memnun. Meral Okay gibi Türk sineması ve TV dünyasına büyük emek veren bir isme benzetilmenin, bu yönde iltifat ve güzel sözler duymanın kendisini çok mutlu ettiğini belirten Irmak Aydın, “Onun gibi güçlü bir karakter oyuncusu olmak istiyorum” diyor. 

16 yaşında Yunus Emre Kültür Merkezi’nde Aytekin Özen eğitmenliğinde tiyatroya başlayan Irmak Aydın, Ayla Algan Tiyatro Okulu’nda Binnaz Ekren’den eğitim aldı ve bir çocuk oyunuyla tiyatro sahnelerine adım attı. Tiyatro ve oyunculuk sevdalısı Irmak Aydın’ın tiyatro yolculuğu üniversiteye başladıktan sonra İstanbul Sanat’ta yine Binnaz Ekren ile devam etti ve bir Shakespeare oyununda rol aldı. Galip Derviş ve Acil Aşk Aranıyor dizilerinde de kamera deneyimi edinen Irmak Aydın’ın en büyük tutkusu Meral Okay’ın hayatını anlatan bir projede yer almak ve oyunculukta Meral Okay kadar güçlü bir karakter oyuncusu olmak.