İçerde dizisi son bölümde izleyenleri şoke etti!

İçerde dizisi son bölümde izleyenleri şoke etti!

İçerde dizisinin bu haftaki bölümü izleyiciler tarafından tam not aldı.

Dizinin yayınlanan son bölümünde yaşananlar İçerde'nin hareketli bir sezon geçireceğinin sinyalini veriyor. İçerde dizisinin yayınlanan son bölümünde Polisin içindeki Mert ve mafyanın içinde Sarp yerlerini sağlama almaya çalışırken, Sarp yıllar sonra öğrendiği gerçek bütün sakinliğini kaybetmesine yol açar.. Peki İçerde dizisinin son bölümünde başka neler yaşandı? İşte dizinin yayınlanan son bölümünde meydana gelen olaylar

İçerde dizisi son bölüm soluk soluğa izlenen sahneler ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümde Sarp yıllar önce öldü bildiği kardeşinin sağ olduğunu öğrenince operasyonun seyri değişti. Peki İçerde dizisi 2. bölümde başka neler yaşandı? İşte İçerde dizisinin yayınlanan son bölümünde yaşanan olaylar

İçerde'nin 2. bölümünde; Öldü zannettiği kardeşinin yaşadığına dair bir ipucu yakalayan Sarp kontrolünü kaybeder. Yusuf Müdür'le kurdukları plandan vazgeçme noktasına gelmiştir. Ya köstebek olarak kardeşinin izini sürüp onu bulmaya çalışacaktır ya da öfkesine mağlup olup kardeşini kaçıran Kebapçı Celal’le yüzleşecektir. Öte yandan Mert, annesi olduğunu bilmediği Füsun’la ve Eylem’le giderek tehlikeli bir şekilde yakınlaşmaya başlar. Polisin içindeki Mert’le, mafyanın içindeki Sarp’ın sırları giderek açığa çıkma noktasına gelir.

İçerde dizisinin 3. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.. 

İÇERDE İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

“İçerde”nin ilk bölümünde; Polis Akademisi’nin birincisi Sarp Yılmaz, mezuniyetine bir hafta kala babasının karanlık geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Hiç yapmaması gereken bir şey yapar ve hayatı alt üst olur. Akademi’den mezun olan Komiser Mert Karadağ ise, Organize Şube’de görevine başlar ve karşısında düşman olarak dönem arkadaşı Sarp Yılmaz’ı bulur.

Show Tv'de yayınlanan, Ay Yapım imzalı İçerde dizisi sezona hızlı başladı. İçerde dizisinin yönetmen koltuğunda Ezel'i çeken Uluç Bayraktar'ın olması, izleyicileri daha da çok heyecanlandırıyor. Dizi neyi anlatıyor, hangi oyuncular oynuyor ve karakterleri nedir?

Ay Yapım'ın en son dizisi olan İçerde dizisi izleyiciden tam not aldı. Güçlü kadrosuyla televizyon dünyasına giriş yapan dizinin konusu aslında yabancı değil. The Departes (Köstebek) filminden uyarlanan dizide Türk kurgusu ağırlığını verecek.

Gizli polis olan Sarp mafyanın içine girerken, Mafyanın içinde olan Mert, polis teşkilatının içine giriyor. Yusuf Müdür ile Kebapçı Celal'in satranç savaşıda bu iki karakter vezir rolünde. Sarp'in görevi mafyayı temizlemek, Mert'in görevi ise Celal'i korumak. İçerde dizisi yıla damga vuran dizilerin içinde yer alıyor.