İşte Tom ve Jerry, Cedric ve Bugs Bunny gibi çizgi filmlerin finali...

İşte Tom ve Jerry, Cedric ve Bugs Bunny gibi çizgi filmlerin finali...

Tom ve Jerry, Cedric ve Bugs Bunny gibi karakterlerin yer aldığı çizgi filmlerin sonunu hiç merak ettiniz mi? İşte o meşhur çizgi filmlerin sonu...

1980 ve 1990'lı yıllarda dünyaya gelen çocukların unutulmaz çizgi filmleri arasında Tom ve Jerry, Cedric ve Bugs Bunny gibi karakterler yer alır. Tom ve Jerry, William Hanna ve Joseph Barbera tarafından yaratılan bir Amerikan animasyon komedi çizgi filmidir. Bu çizgi filmlerin sonlarına dair ortaya atılan teoriler ise yeni tartışmalar yarattı.

BUGS BUNNY FİNALİ

bugs bunny

Bugs Bunny'nin herhangi bir final bölümü olmamakla birlikte, son sahnesine dair iki teori ortaya atılmıştır. İlk teoriye göre, avcı karakteri sonunda Bugs Bunny'yi vurarak öldürür.

Bugs Bunny'nin son sahnesine dair ortaya atılan ikinci teori ise, Bugs Bunny'nin Duffy Duck'a sinirlenmesi ve öfkesine hakim olamayarak onu öldürmesiyle ilgilidir.

CEDRİC FİNALİ

cedric

Sürekli 8 yaşında olan sarışın çocuk Cedric'in çizgi filminin sonunda 28 yaşına geldiği ve Chen ile arasının bozulduğu teorisi ortaya atılmıştır. Ayrıca iddialara göre Cedric, sarhoş olup Chen'in kapısına dayanıyor ve bu beklenmedik olayla birlikte çizgi film final yapıyor.

ROAD RUNNER FİNALİ

road runner

Coyote, yıllardır peşinde olduğu Road Runner'ı sonunda yakalamak için bir plan yapar ve duvara yol çizer. Planını başarıyla uygulayan Coyote, Road Runner'ı duvara çarptırarak sersemletir ve üstüne atlar. Ancak Road Runner'ın kurtulma şansı yoktur.

Coyote, Road Runner'ı dinamitle bağlayarak öldürür ve ziyafet çekmeye hazırlanır. Böylece yıllar süren macera sona erer ve efsane çizgi film de son bulur.

Kaynak: KARAR