Kağıttan Hayatlar filminin konusu... Kağıttan Hayatlar filmi oyuncuları kimler?

Kağıttan Hayatlar filminin konusu... Kağıttan Hayatlar filmi oyuncuları kimler?

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un yeni filmi Kağıttan Hayatlar, Netflix 'te yayınlandı. Peki Kağıttan Hayatlar filmi konusu ne? Kağıttan Hayatlar oyuncuları kimler? Kağıttan Hayatlar nerede, hangi kanalda yayınlanıyor?

 

Kağıttan Hayatlar filmi konusu ne? Kağıttan Hayatlar oyuncuları kimler? Kağıttan Hayatlar nerede, hangi kanalda yayınlanıyor? Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un yeni filmi Kağıttan Hayatlar, Netflix 'te yayınlandı. Peki Kağıttan Hayatlar filmi konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir? 

 

KAĞITTAN HAYATLAR FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Mehmet, kağıt toplayarak geçimini sağlar. Yayında da onun gibi çok sayıda sokakta yaşayan çocuklar vardır. Onun bu hayattaki en büyük destekçisi ise ona küçüklüğünden itibaren sahip çıkan Tahsin Baba'dır. Mehmet'in yaşamı, Ali adında 8 yaşındaki bir çocuğun hayatına girmesiyle bambaşka bir hal alır. Ali'yi ailesine kavuşturmaya çalışan Mehmet, bu sırada küçük çocukla arasında farklı bir bağ kurar. Filmin sonunda ise her şey bambaşka bir şekilde sonuçlanır. Hastalığı olan Mehmet bu acıya da dayanamayarak filmin sonunda hayatını kaybeder.

KAĞITTAN HAYATLAR FİLMİ OYUNCULARI

Çağatay Ulusoy
Emir Ali Doğru
Ersin Arıcı
Turgay Tanülkü
Selen Öztürk