Keanu Reeves'li 'John Wick''in çekimleri devam ediyor

Keanu Reeves'li 'John Wick''in çekimleri devam ediyor

Keanu Reeves'ten 'John Wick'in çekimleriyle ilgili açıklamalar geldi.

John Wick: Chapter 4 için olay örgüsü ayrıntıları hâlâ bilinmemekle birlikte, Winston'ın John'u vurarak ölüme terk etmesi ve daha sonra benzer şekilde yaralanmış Bowery King tarafından kurtarılıp, güçlerini birleştirmeleri önerisinin sonrasında devam etmesi bekleniyor. İkili, büyük ihtimalle Yüksek Masa'ya karşı büyük bir intikam mücadelesi verecek.

Başlangıçta 2021'de yayınlanması planlanan John Wick: Chapter 4, devam eden Covid-19 nedeniyle gelecek yıla ertelendi. Pandemi ve Reeves'in The Matrix Resurrections'a olan bağlılığı, her ne kadar Warner Bros. filmi kasım ayında tamamlanmış ve CinemaCon'da bir fragman göstermiş olsa da John Wick için erteleme kararını kaçınılmaz kıldı. Lionsgate paneli bu haftaki CinemaCon'da filmin üç ayrı ülkede (Japonya, Almanya, Fransa) çekildiği bilgisini paylaştı

John Wick: Chapter 4'un prodüksiyonunun haziran ayı sonlarında başladığı teknik olarak ortaya çıkmış olsa da bu haber prodüksiyon için ilk resmi haber niteliği taşıyor. Serinin ilk üç bölümü esas olarak New York City bölgesinde ve çevresinde geçse de hikaye Wick'in intikam ve yeniden emeklilik yolculuğunda uluslararası seyahat ettiğini, ikinci filmde Roma'ya adım attığını gördü. Kısa bir süre, üçüncü bölümde Wick'in Fas'a kaçtığını bile gördük. Yeni oyuncular arasında, özellikle Japon oyuncular olması, bu ihtimali zaten yüksek görmemizi sağlıyordu.