Kemal Sunal 22 yıl sonra hayata döndürülüyor! Gözlerinize inanamayacaksınız

Kemal Sunal 22 yıl sonra hayata döndürülüyor! Gözlerinize inanamayacaksınız

Milyonların sevgilisi, Türkiye'nin gülen yüzü Kemal Sunal'ı 22 yıl önce kaybettik. Ancak teknolojinin gelişmesiyle birlikte vefat eden Sunal'ı, tıpkı hatırladığımız şekliyle beyaz perdede göreceğiz.

Son teknolojik gelişmelerle birlikte hayatımızda pek çok şey değişti. Bunlardan biri de kaybettiğimiz insanları doğal olarak olmasa bile aynı görüntüsüyle, sesiyle geri getirebilmemiz. Bilim insanlarının çalışmalarıyla birlikte artık vefat eden birisi tıpkı son hatırladığımız şekliyle, teknolojik yöntemlerle yeniden 'hayata döndürülebiliyor.'

kemal-sunal-filmografisi-cinerituel.jpg

KEMAL SUNAL'I YENİDEN BAŞROLDE GÖRSEYDİNİZ NE OLURDU?

Peki, Türkiye'nin bağrına bastığı usta oyuncu Kemal Sunal'ı yeniden başrolde görmek, hem de 22 yıl sonra size ne hissettirirdi? 

ekran-goruntusu-2022-11-04-161023.png

KEMAL SUNAL, ÖLÜMÜNDEN 22 YIL SONRA EKRANLARA GELİYOR

Tüyleri ürperten, biraz yüzlerde tebessüm uyandıran ve biraz da duygulandıran bir gelişme yaşandı. Kemal Sunal, 22 yıl sonra yeniden ekranlara dönecek. Bu da son teknolojiyle mümkün olacak.

Artık filmlerin ve dizilerin birçoğu yeşil ya da mavi perdelerle donatılmış stüdyolarda çekiliyor. Bazen bir sahnenin gerçekliği konusunda şüphemiz olmasa da o sahne efekt ya da bilgisayardan çıkma olabiliyor. Hatırladığınız üzere yıllar önce kaybettiğimiz Kemal Sunal daha önce bir reklam filminde karşımıza çıkmıştı. Hem de en genç görüntüsüyle.

61967ef945d2a07ffcb210b7.jpg

KEMAL SUNAL'IN BAŞROLDE OYNADIĞI FİLM NE ZAMAN ÇIKIYOR?

O reklam filminden etkilenen bir dijital yayın grubu, Kemal Sunal’ın başrolünde oynadığı bir filmi seyirciyle beyaz perdede buluşturmak istiyor. Başrolünde usta oyuncunun yer alacağı bu filmin konusu ve içeriği henüz belli değil. Bununla birlikte proje çok gizli tutuluyor. Hali hazırda filmin yayınlanacağı platform da net bir şekilde basına sızdırılmış değil. Ancak olası bir Kemal Sunal'ın nasıl ses getireceği fikri ise şimdiden heyecanlandırıyor. 

ekran-goruntusu-2022-11-04-160917.png