Kemal Sunal, Hababam Sınıfı'nın o filminde neden yoktu?

Kemal Sunal, Hababam Sınıfı'nın o filminde neden yoktu?

Usta oyuncu Kemal Sunal'ın, Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filminde neden yer almadığı ortaya çıktı.

Yeşilçam efsanesi Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filminde usta oyuncu Kemal Sunal’ın yer almamasının nedeni gün yüzüne çıktı. Peki, Kemal Sunal neden Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filminde yoktu?

HABABAM SINIFI DOKUZ DOĞURUYOR

Türk sinemasının unutulmaz filmleri arasında yer alan Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor da diğerleri gibi Rıfat Ilgaz’ın Hababam Sınıfı adlı kitap serisinden uyarlandı. Filmin yönetmenliğini usta oyuncu ve yönetmen Kartal Tibet üstlendi. Filmin başrollerinde Şener Şen, Adile Naşit, Şevket Altuğ, Münir Özkul, İlyas Salman gibi usta isimler yer aldı.

SADECE KEMAL SUNAL YOKTU

Serinin diğer filmlerinde İnek Şaban karakteriyle efsaneleşen usta oyuncu Kemal Sunal'ın bu filmde yer almaması dikkat çekmişti. Kemal Sunal'ın Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filminde olmamasının nedeni ortaya çıktı.

kemal-sunalin-tosun-pasa-filmindeki-gercek-tosun-pasa-bakin-kimmis-iste-en-iyi-kemal-sunal-filmlerindeki-hatalar-1563110621107.jpg

TOSUN PAŞA FİLMİYLE ÇAKIŞTI

Kemal Sunal, Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmiyle aynı anda çekimi yapılan Tosun Paşa’da yer aldığı için bu filmde rol alamadı. Akil Hoca da Tosun Paşa kadrosunda da Hababam Sınıfı'nda da yer almak istese de Tosun Paşa filminde bir sahnede deveden düşüp hayatını kaybetti.