Marvel'ın yeni filmleri duyuruldu

Marvel'ın yeni filmleri duyuruldu

Avengers filmleri ile tanıdığımız Marvel, yeni film evresini San Diego Comic Con'da resmen duyurdu.

Avengers filmleri ile tanıdığımız Marvel, yeni film evresini San Diego Comic Con’da resmen duyurdu. Tarihi kesinleşen projeler Marvel hayranlarını heyecanlandırdı.

Black Widow: Filmin başrollerinde Scarlett Johansson, David Harbour, Florence Pugh, O-T Fagbenle ve Rachel Weisz olacak. Yönetmenlik koltuğunda ise Cate Shortland var. Black Widow, 1 Mayıs 2020’de vizyona girecek.


The Eternals: Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh ve Don Lee’nin yer aldığı filmi Chloe Zhao yönetiyor. The Eternals, 6 Kasım 2020’de vizyona girecek.


Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings: Simu Liu, Awkwafina, ve Tony Leung’un yer aldığı filmi Destin Daniel Cretton yönetecek. Shang-Chi, 12 Şubat 2021’de vizyona girecek.


Doctor Strange in the Multiverse of Madness: Benedict Cumberbatch ve Elizabeth Olsen’in yer aldığı filmi Scott Derricson yönetecek. Film, 7 Mayıs 2021’de vizyona girecek.


Thor: Love and Thunder: Marvel Sinematik Evreni’nde dördüncü filmi olan ilk karakter Thor olacak. Filmde Chris Hemsworth, Tessa Thompson ve Natalie Portman yer alıyor. Film, 5 Kasım 2021’de vizyona girecek.

Henüz tarihi duyurulmamış filmler ise şöyle: BladeBlack Panther 2Captain Marvel 2Guardians of the Galaxy 3 ve Fantastic Four.