Müzisyen Orhan Gencer, yeni projelere imza atacağının sinyallerini verdi.

Müzisyen Orhan Gencer, yeni projelere imza atacağının sinyallerini verdi.

Orhan Gencer, Türkçe sözlü müziğe de adım atacağının sinyallerini verdi.

Orhan Gencer kimdir merak ediliyor

Sosyal medya fenomeni gencer, genç yaşına rağmen yaptığı işlerle ilgileri üzerinde topluyor.
Orhan Gencer, Elektronik müzik tarzında yaptığı "Disco Remix" isimli albümle büyük beğeni topladı.

Müzisyen Orhan Gencer, yeni projelere imza atacağının sinyallerini verdi. Gencer, Türkçe sözlü müziğe de adım atacağını belirtti.

Orhan Gencer, yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Sevdiğim türde müzik yapıyorum ve aynı zamanda sosyal medyaya zaman ayırmayı seviyorum. İnsanların ilgi odağında olmak beni mutlu ediyor" ifadelerini kullanan Orhan Gencer, 'Daha Bitmedi' isimli bir tekli üzerinde çalışıyorum. Evlerimize kapandığımız şu günlerde, tüm yurttaşlarımıza ayrı bir moral olacağını düşünüyorum. Ayrıca bu şarkıda bir de sürprizimiz var dinleyenlerimize, sözlü müzik yapacağız." 

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) pandemisinin halen ciddiyetini koruduğunu ifade eden sanatçı Gencer, tüm vatandaşları bilinçli olmaya davet etti. Gencer, "Covid-19 pandemisi halen bitmiş değil. Lütfen sosyal mesafe kurallarına dikkat edelim ve maske takmaya özen gösterelim, mümkün olduğunca evde kalmaya çalışalım" dedi.

Orhan Gencer Kimdir?
28 Ekim 1999’da Trabzon Ortahisar’da dünyaya gelen Orhan Gencer, şuan lise mezunudur  Halen Trabzonda yaşayan Orhan Gencer, koyu bir Trabzonspor taraftarıdır. Birbirinden eğlenceli ve komik videoları takipçileri ile buluşturmaya devam eden Orhan Gencer’in instagramdaki takipçi sayısı ise 150 bin civarındadır.