Netflix'in şimdiye kadarki en pahalı filmi: The Gray Man'den ilk fragman

Netflix'in şimdiye kadarki en pahalı filmi: The Gray Man'den ilk fragman

Netflix'in şimdiye kadarki en büyük bütçeli filmi olduğu düşünülen The Gray Man'dan ilk fragman izleyicilerle buluştu.

ShiftDelete'in haberine göre; Ryan Gosling’ın ana karakter olarak boy göstereceği The Gray Man, aslında ünlü oyuncunun 2018’deki “First Man” filminden sonraki ilk sinema projesi.  Gosling, Netflix’in devasa bir bütçe harcayarak hazırladığı The Gray Man’de süper casus Sierra Six (Kont Gentry) olarak beyaz perdeye geri dönüyor.

FRAGMANI DİKKAT ÇEKTİ
Joe ve Anthony Russo tarafından Mark Greaney’nin çok satan kitap serisinden uyarlanan yeni filminde Chris Evans da başroller arasında yer alıyor. Aksiyon ve casusluk odaklı The Gray Man’in fragmanı merak uyandırıyor. Yaklaşık 2 dakikalık ilk fragmanda aksiyon dolu çatışmalar ve yumruk yumruğa kavgalar göze çarpıyor.

 

The Gray Man konusu aslında kitaptan dolayı az çok biliniyor. Eski bir CIA ajanı olan Lloyd Hansen (Chris Evans), Sierra Six kod adıyla bilinen Kont Gentry’i (Ryan Gosling) takip ediyor. Ana de Armas ise Sierra’nın destekçisi olduğu belirtilen Dani Miranda’yı canlandırıyor.

'EN ÇOK PARA HARCANAN YAPIM'

Hem Netflix hem de beyaz perdeye gelecek olan aksiyon filmi, Netflix’in bugüne kadar en çok para harcadığı yapım oldu. Yayın devi bu konuda resmi bir rakam vermese de, filmin 200 milyon dolar civarında bir paraya hazırlandığı tahmin ediliyor.

İlk olarak 15 Temmuz’da sinemalarda gösterime girmesi ve hemen bir hafta sonra ise, 22 Temmuz’da Netflix’te yayımlanması planlanıyor.

Ana de Armas, Ryan Gosling ve Chris Evans’ın başrolleri paylaştığı filmde ayrıca Jessica Henwick ve Regé-Jean Page, Wagner Moura, Dhanush, Billy Bob Thornton, Alfre Woodard, Julia Butters, Eme Ikwuakor ve Scott Haze oyuncu kadrosunda.