O dizileri Netflix'te bir daha göremeyeceksiniz! Yeni sezonlarını boşa beklemeyin

O dizileri Netflix'te bir daha göremeyeceksiniz! Yeni sezonlarını boşa beklemeyin

2023'te kesinlikle geri dönmeyecek 3 Netflix yapımı belli oldu.

Netflix'e 2023 yılında kesinlikle geri dönmeyecek 3 dizi belli oldu. İşte 2023'te geri dönmeyecek Netflix yapımları:

Stranger Things 5. Sezon

Stranger Things  4. sezonunun yayınlanmasıyla birlikte bilimkurgu  dizisi en pahalı Netflix orijinal dizisi oldu . Dördüncü sezonun her bölümünün yayıncıya 30 milyon dolara mal olduğu bildirildi. Dördüncü sezon için bütçe önemli ölçüde arttığından, beşinci ve son sezonun da bir o kadar pahalı veya daha fazla olmasını bekliyoruz. Stranger Things 5. sezon için de 4. sezon gibi yüksek bir prodüksiyon değeri bekliyoruz.

2-cjce-png.webp

Ama ne yazık ki,  Stranger Things çocuklarını gelecek yıl ekranlarımızda tekrar görmeyeceğiz çünkü oyuncular ve ekip son sezonu çekmek için çok çalışacak. Üretim tamamlandıktan sonra, büyük olasılıkla 2023'ün geri kalanında gerçekleşecek olan uzun bir üretim sonrası sürecine bakıyor olacağız. Bu nedenle, şimdilik en iyi sürüm tahminimiz 2024'te bir zaman olabilir.

David Harbour ile yapılan bir GQ röportajına göre , Duffer Brothers'ın beşinci sezonun senaryolarını yazmayı 2022'de bitireceğini söyledi. Ayrıca  Stranger Things 5. sezonun prodüksiyonunun 2023'te başlayacağını ve muhtemelen çıkacağını düşündüğünü söyledi. “2024 ortası.” Ancak, bu Netflix veya Duffer Brothers tarafından onaylanmadı, bu yüzden biraz şüpheyle karşılamamız gerekecek. Yine de, Harbour'un yayınlanma tahmini şu anda çok mümkün görünüyor.

The Umbrella Academy 4. Sezon

25 Ağustos'ta dördüncü ve son sezon için resmi olarak yenilendi, ancak o zamandan beri önümüzdeki sezonla ilgili herhangi bir yeni güncelleme almadık. Ancak, önceki sezonların prodüksiyon ve post prodüksiyon programlarına göre The Umbrella Academy 4. sezonun 2023'te çıkmayacağından neredeyse eminiz

3-74lw-png.webp

Dördüncü sezon Netflix'e gelmeden önce büyük olasılıkla yaklaşık beş ila altı aylık prodüksiyon ve yaklaşık yedi ila on aylık post prodüksiyona bakıyoruz. Muhtemelen bir 2023 sürümü yapmak için, üretimin 2022'nin sonuna kadar başlaması gerekir ve post prodüksiyonun yalnızca yedi veya daha az ay sürmesi gerekir. Ancak, üretim muhtemelen önümüzdeki yıl başlayacak. Ve durum buysa, film yapım süreci 2023'te gösterime girecek kadar zamanında bitmez. Bu nedenle, muhtemelen 2024 sürümüne bakıyoruz. Netflix resmi çıkış tarihini açıkladığında, bunu hemen paylaşacağımıza güvenebilirsiniz.

Squid Game 2. Sezon

Herkes Squid Game  2. sezonunun Netflix'e gelmesini bekliyor! Yapımcı Hwang Dong-hyuk'un Ağustos ayında The Hollywood Reporter ile yaptığı bir röportaja göre , ikinci sezonun senaryolarını 2022'nin sonunda veya 2023'ün başlarında bitirmeyi planlıyor. Ayrıca IndieWire ile daha önce yaptığı bir röportajda  Squid Game sezonundan bahsetmişti. 2, 2023'ün sonlarında veya 2024'ün başlarında gelebilir.

4-f3bl-png.webp

Açıkçası, ikinci sezonu bir an önce görmek istiyoruz, bu nedenle 2023'ün sonlarına doğru bir sürüm çıkarmayı umuyoruz. Ancak 2024 sürümü daha olası görünüyor. Tabii ki, hepsi 2. sezonda üretimin ne zaman başlayacağına bağlı.

Ana çekimler muhtemelen gelecek yılın başlarında başlayacak ve yaklaşık dört ila beş ay sürecek. Bundan sonra en uzun süren post prodüksiyon süreci olacaktır. İlk sezonun Netflix'te yayınlanması 10 ay sürdü. İkinci sezon için post prodüksiyon 10 ay sürerse, 2024'e kadar göremeyeceğiz. Hwang Dong-hyuk'un başka projeler üzerinde de çalıştığını unutmamak önemlidir, bu yüzden göremememizin nedeni bu olabilir. Sadece bekleyip ne olacağını görmemiz gerekecek.