Para kazanmayı öğreten film!

Para kazanmayı öğreten film!

Filmler içeriğinde pek çok bilgi ve dersler içerebilir. Bir de bu bilgi parayla ilgiliyse daha da ilgi çekebilir. Para kazanmayı öğreten nitelikte filmler ise tadından yenmez.

Bazı filmler vardır ki görsel efektleriyle, hafızalar kazınmış sahneleriyle, anlattıkları konularla insanlık tarihinde yer edinir. Hayatın bir parçası olan, geçmişe ve geleceğe ışık tutabilen kimi filmlerin içeriği pratik olarak da işe yarayabilir.

bank-of-dave-1.webp

Peki hiç film izleyerek para kazanmayı aklınıza getirdiniz mi? Tam da bu noktada yapılan bu film, size para kazanmak için izleyebileceğiniz yolları anlatacak.

İşte paranın nasıl kazanılacağını anlatan o film...

PARA KAZANMAYI ÖĞRETEN FİLM

THE BANK OF DAVE

Filmin yönetmenliğini ise Death in Paradise, Cold Feet, Friend Request Pending ve daha fazlasını içeren Chris Foggin üstleniyor . Senaryo Piers Ashworth ( Save The Cinema ,  Blithe Spirit ) tarafından yazılmıştır . Yönetmen Chris Foggin şu yorumu yaptı:

“Topluluğun zaferiyle ilgili bu hikayeye hemen çekildim ve böyle harika bir oyuncu kadrosuyla çalışmaktan çok mutluyum. Dünyanın böyle filmlere ihtiyacı olduğuna gerçekten inanıyorum!”

Dave Bankası, Matt Williams ( Save The Cinema, Last Train to Christmas ) ve Karl Hall of Future Artists Entertainment ile Tempo Productions'tan  Piers Tempest (Askeri Wives, Ordinary Love, The Wife) tarafından üretilir. Piers Tempest ekledi:

“Bu harika bir hikaye ve Chris ve ekibiyle birlikte filmde çalışmaktan çok mutluyum, eminim ki dünya çapındaki izleyicilerde yankı uyandıracaktır.”

54858495-10569375-image-a-1-1646232379432-1.jpg

 

THE BANK OF DAVE'İN KONUSU?

Dave Fishwick'in gerçek yaşam deneyimlerine dayanan Dave  Bankası, Burnley'deki işçi sınıfından bir adam ve kendi kendini yetiştirmiş bir milyonerin, yalnızca Burnley'deki yerel işletmelere yardım etmekle kalmayıp bir topluluk bankası kurmak için nasıl savaştığını anlatıyor.

Sevgili Burnley topluluğuna yardım etme teklifinde, Londra'nın seçkin finans kurumlarını ele geçirmeli ve 100 yılı aşkın bir süredir verilecek ilk yeni bankacılık lisansını almak için mücadele etmelidir.

 

Fishwick bir basın açıklamasında şunları söyledi:

“Burnley'de hayatımın bu kadar önemli bir bölümünü anlatan küresel bir film yapmak gerçekten harika. Bana bu fikir geldiğinde çok şaşırdım ve yapımın yakında başlayacağını görmek inanılmaz derecede heyecan verici.”

bank-of-dave-netflix-movie-jpg.webp

THE BANK OF DAVE KADROSU

 

Netflix'in The Bank of Dave dizisinin başlıca oyuncuları Rory Kinnear , Joel Fry ve Phoebe Dynevor'dur . Kinnear (No Time to Die, Penny Dreadful, Black Mirror) Dave Fishwick'in kendisini oynayacak. Joel Fry (Game of Thrones, Our Flag Means Death), İngiliz bankacılık sistemine karşı davasıyla mücadele etmesi için Dave tarafından işe alınan genç Londra avukatı Hugh'u canlandıracak. Dynevor (Bridgerton) alıngan yerel doktor Alexandra oynayacak. Ek oyuncular arasında Hugh Bonneville (Notting Hill, Paddington), Paul Kaye (Game of Thrones, After Life) ve Jo Hartley (Hayattan Sonra).

Ayrıca efsanevi grup Def Leppard da Bank of Dave'de boy gösterecek.

0-bank-of-dave-filming-1.jpg

 

The Bank of Dave'in yapım durumu nedir ?

 

Netflix'in The Bank of Dave dizisinin çekimleri Mart ve Nisan 2022 arasında İngiltere'nin Burnley ve Leeds şehirlerinde yapıldı. Film şu anda post prodüksiyon aşamasında.

 

THE BANK OF DAVE NE ZAMAN ÇIKACAK?

Netflix, Bank of Dave  için henüz resmi bir çıkış tarihi belirlenmedi.