Pera Müzesi'nden Öğretmenler Günü’ne özel

Pera Müzesi'nden Öğretmenler Günü’ne özel

Pera Müzesi Öğrenme Programları, Öğretmeler Günü’nde eğitmenlere yönelik rehberli sergi turu ve “1 Öğretmen 1 Disiplin” başlıklı bir konuşma etkinliği düzenliyor.

Pera Müzesi Öğrenme Programları, farklı yaş grupları ve kitleler için düzenlediği etkinliklere, Öğretmenler Günü kapsamında 22 Kasım Cuma günü 17.00-20.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek eğitmenlere yönelik rehberli sergi turu ve konuşma ile devam ediyor. Etkinliklere katılan farklı disiplinlerdeki eğitmenler, hem Suna ve İnan Kıraç Vakfı koleksiyon sergileriyle müzeyi yakından tanıma, hem de kendi öğrencilerine aktarabilecekleri deneyimler edinme şansını yakalayacaklar. Programın ikinci bölümünde yer alan “1 Öğretmen 1 Disiplin” başlıklı konuşma ise çocuk dostu bir şehrin herkesin daha mutlu yaşayabileceği bir yer olacağı tespitinden hareketle katılımcılara yeni bir bakış açısı sunmayı hedefliyor.

Pera Müzesi, öğretmenlere 24 Kasım’da ücretsiz müze ziyaretinin yanı sıra 19 - 24 Kasım tarihleri arasında tüm ziyaretçilere, tüm ürünlerde %20 indirim sunuyor.