Ragnarok'un yeni sezonu ne zaman? İşte Ragnarok'un 3. sezonu ile ilgili tüm detaylar...

Ragnarok'un yeni sezonu ne zaman? İşte Ragnarok'un 3. sezonu ile ilgili tüm detaylar...

Ragnarok 3. sezonun ne zaman gösterime gireceği merak konusu. Netflix yapımı dizinin 3. sezonu ne zaman yayınlanacak? İşte tüm yanıtlar...

Netflix'te Thor efsanesinin konu edindiği Ragnarok dizisinin ilk iki sezonu büyük beğeni toplamıştı. Ragnarok 3. sezonun ne zaman yayınlanacağı ise merak konusu oldu. İşte Ragnarok 3. sezon ile ilgili bilgiler...

netflix-ragnarok-un-tek-kulaklikta-iki-farkli-dil-secenegi-sunan-yeni-videosunu-yayinladi-1583870636.webp

RAGNAROK 3. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Netflix dizisi Ragnarok'un 3. sezonu sevenleri tarafından heyecanla bekleniyor. Dizinin 3. sezonunun yayınlanacağı müjdesi verildi. Ancak Ragnarok 3. sezon ile ilgili henüz net bir tarih belirlenmedi ve resmi açıklama yapılmadı.

3027032-810x458.jpg

RAGNAROK DİZİSİNİN KONUSU

Ragnarok, iklim krizinin yaşandığı bir dönemde kuzey ülkelerinden Norveç'te geçiyor. Doğa katliamının yaşandığı sırada kasabada yaşayan Ragnarok, doğaüstü gücüyle tanışıyor ve İskandinav mitolojisinin önemli karakterlerinden Thor dünyada vücut buluyor.

hemen-izleyin-iskandinav-mitolojisi-temali-yeni-netflix-dizi-tavsiyesi-ragnarok-780x439.jpg

RAGNAROK OYUNCULARI

Netflix'te yayınlanan ve 3. sezonu merakla beklenen Ragnarok'un oyuncu kadrosunda David Stakston, Herman Tømmeraas, Synnøve Macody Lund, Theresa Frostad Eggesbø, Gísli Örn Garðarsson, Jonas Strand Gravli ve Emma Bones gibi isimler yer alıyor.