Recep İvedik 6 ile ilgili tüm bilinmeyenler burada!

Recep İvedik 6 ile ilgili tüm bilinmeyenler burada!

Recep İvedik 6'nın TV8'de yayınlanacak olmasıyla ilgili birçok izleyici filmin detaylarını araştırmaya başladı. Peki, Recep İvedik 6'nın konusu ne? Film nerede çekildi? Tüm merak edilenler bu haberde.

Recep İvedik 6, TV8 ekranlarında seyirciyle buluşacak. Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'ın can verdiği karakterlerden belki de en sevileni Recep İvedik serisinin 6'ncısı için milyonlarca izleyici ekran başına kitlenecek.

2528375-810x458.jpg

Peki Recep İvedik 6 filmi nerede çekildi? Recep İvedik 6'nın konusu ne ve hangi oyuncular filmde oynadı? İşte yanıtı...

RECEP İVEDİK 6'NIN KONUSU NE?

Recep İvedik 6, Konya'ya giderken kendisini bir anda Kenya'da bulan fenomen karakter Recep İvedik'in başından geçen maceraları konu ediyor. Recep İvedik'in hayatı kendisine gelen bir davet ile bambaşka bir hal alıyor ve bu davet ile Recep İvedik, kuru fasulye festivaline çağrılıyor. 

Daveti memnuniyetle karşılayan Recep İvedik, arkadaşı Nurullah'la birlikte Konya'ya doğru yola çıkıyor. Kafadar ikili yolculuğa başlar başlamaz türlü talihsizlikler yaşamaya başlıyor ve yolculuğun sonunda kendilerini Konya yerine Kenya'da buluyor. Seyahat acentesinin hatası sonucu Kenya'ya gelen Recep ve Nurullah, Türkiye'ye geri dönmenin yolunu aramaya başlıyor. Bilmedikleri bir coğrafyada kendilerini bulan Recep İvedik ve Nurullah, kendilerini birden iki düşman yerli kabilenin arasında buluyor. Kendisine has yöntemlerle içinde bulunduğu vahşi dünyada ayakta kalmaya çalışan Recep'in başına bu süreçte birbirinden ilginç olaylar gelir.

recep-ivedik-h5he-cover.jpg

RECEP İVEDİK 6'DA HANGİ OYUNCULAR YER ALIYOR?

Şahan Gökbakar - Recep İvedik
Nurullah Çelebi - Nurullah Sağlam
Mbaye Dieng – Songa
Chidi Benjamin John - Nahu Sef
Kepsin Misodi Teke - Hunkutu Sef
Lorraine Kadye - Zouya
Somer Karvan - Tur rehberi Ersin

RECEP İVEDİK 6'NIN ÇEKİLDİĞİ YER

Recep İvedik 6, Bursa'nın Karacabey ilçesinde çekildi. Çekim için Karacabey'in su ormanları kullanıldı.