Sanatla Yaşam Atölyeleri'nde yeni dönem

Sanatla Yaşam Atölyeleri'nde yeni dönem

Yaşam Vadisi 1. Etap’ta bulunan Sanatla Yaşam Atölyeleri, yenilenmiş haliyle sanatçıların kullanımına açıldı.


 Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, geçirdiği tadilat sürecinin ardından kapılarını yeniden sanatseverlere açan atölyelerde incelemelerde bulunarak sanatçılarla bir araya geldi. Başkan Çalık, her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduklarını söyledi. 

Yeniden hizmete giren Sanatla Yaşam Atölyeleri’ni ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, atölyelerde incelemelerde bulundu. Kültür İşleri Müdürü Mustafa Karaoğlu’ndan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan ve sanatçıların yaptığı çalışmaları yakından izleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık, atölyelerde sanat adına önemli çalışmaların yapıldığını söyledi. Başkan Çalık ve beraberindeki ekibin, sanatçıların ürettiği birbirinden güzel eserleri atölye ortamında gözlemleme şansına sahip olduğu ziyarette, sanatçılar da sanata ve sanatçıya verdiği değer ve destek için Başkan Çalık’a teşekkür etti.

Atölyeler, Haftanın Altı Günü Açık

Fiziksel ve sanatsal anlamda daha fazla kullanıcıya hizmet sunabilmek amacıyla yenilenen Sanatla Yaşam Atölyeleri, yenilenen çehresiyle sanatseverlerin hizmetine sunuldu. 23 Resim, 1 Ebru ve 8 Ahşap Yakma sanatçısına ev sahipliği yapan Sanatla Yaşam Atölyelerini,  sanatçılar, haftanın 6 günü, 3 aylık periyodlarla kullanabilecek. Pazartesi hariç her gün 10:00 – 22:00 saatleri arasında faaliyette olacak olan Sanatla Yaşam Atölyeleri tüm vatandaşların ziyaretine açık. Deneyimli sanatçılara, çalışmalarını ücretsiz olarak gerçekleştirebilecekleri mekan imkanı sağlayan atölyelerde, ayrıca kurs hizmeti verilmeyecek. Yaşam Vadisi 1.Etap içerisinde bulunan bin kitap kapasiteli Sanatla Yaşam Kütüphanesi’nde ise her yaşa yönelik eğlenceli okuma atölyeleri gibi birçok sanatsal ve kültürel etkinlik yapılacak.