Selcan Kuloğlu: “Yazarlıkta tamamen duygular ve düşünceler konu alınıyor”

Selcan Kuloğlu: “Yazarlıkta tamamen duygular ve düşünceler konu alınıyor”

İlk kitabı Yaz Gün’eşim ile Altın Kalem Ödülü alan Selcan Kuloğlu başarının merdivenlerine adım attığını ve ardından 2. Kitabı Gülüşü Güzel Adam ile başarıyı yakaladığını ve şuanda da üçüncü kitabının hazırlıklarında olduğunu söylüyor.

İlk kitabı Yaz Gün’eşim ile Altın Kalem Ödülü alan Selcan Kuloğlu başarının merdivenlerine adım attığını ve ardından 2. Kitabı Gülüşü Güzel Adam ile başarıyı yakaladığını  ve şuanda da üçüncü kitabının hazırlıklarında olduğunu söylüyor. Yazarlığın bir meslek olmadığını yaşamın ruhu olduğunu dile getiren yazar Selcan Kuloğlu bu bakış açısını Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmeni olmasına bağlıyor. Genç yazar kitabından kazandığı geliri ise  bağış yapmaktadır. Bu davranışıyla gençlere örnek olmaktadır.

whatsapp-image-2021-08-31-at-13-02-31-1.jpeg

"Yaz Güneşim", "Gülüşü Güzel Adam" kitaplarının yazarı Selcan Kuloğlu "Şu sıralar COVİD19 pandemi süreci ciddiyetini koruyor, zamanımın tümünü evde kitaplarla, yüksek lisans çalışmalarıyla ve yeni kitabım için çalışıyorum dedi.

whatsapp-image-2021-08-31-at-13-02-32-1.jpeg

Yazar Selcan Kuloğlu Kimdir?

Selcan Kuloğlu Kimdir?
6 ağustos 1999 Trabzon doğumlu yazar Çocukluğunu Trabzon Samsun arasında geçirmiştir. Ordu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili Ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur. Edebiyata ve yazmaya aşık olan yazar Kuloğlu yazmaya hiç ara vermeden devam etmektedir. İleri ki hayatında akademisyen olmak, mastırını da Oxford üniversitesinde yapma hayallerine sarılmış ve başarıya ulaşmak için çalışmalarını aksatmadan sürdürmeye devam etmiştir.  Yazar Kuloğlu’nun en büyük hayallerinden biri de Nobel Edebiyat ödülünü kazanmaktır.

 

whatsapp-image-2021-08-31-at-13-02-32.jpeg