Serap Yenici İspanya yolcusu

Serap Yenici İspanya yolcusu

24 -27 Ekim’de İspanya’nın Kanarya Adaları’nda yapılacak olan Universong Festivali’ne Türkiye adına Serap Yenici katılıyor.

Bu yıl 18. kez düzenlenen ve 16 ülkenin katıldığı şarkı yarışmasında Türkçe’den İngilizce’ye çevrilen Scream/Çığlık isimli şarkıyı seslendirecek olan İzmirli sanatçı Serap Yenici, şarkının Türkçe sözlerini Erdener Koyutürk ile birlikte yazdı. Bestenin de kendisine ait olduğunu söyleyen sanatçı, düzenlemenin arkasındaki ismin ise Caner Gökdemir olduğunu söyledi.

ÜLKEMİZİ DAHA ÖNCE DE GURURLANDIRDI

Yurtdışında pek çok müzik yarışmalarından derecelerle dönen Yenici, 27 Ekim'de yapılacak olan Universong Festivali’nden de güzel bir sonuçla döneceğini dile getirdi. İspanya’nın Kanarya Adaları’nda yapılacak olan yarışma için de iddialı bir şekilde hazırlandığını ve şarkısına çok güvendiğini söylenen Serap Yenici en iyi sonuçla ülkemize döneceğine inanıyor.

Daha önce de Malta’da yarışan ve ‘En İyi Yorumcu’ dalında ülkemize üçüncülük getiren başarılı sanatçı, Bulgaristan Varna'da ise ülkemize birincilik sevinci yaşatmıştı.

Universong Festivali, 70 ülke televizyonunda ve internetten canlı olarak yayınlanacak.