Taş Devri geri dönüyor!

Taş Devri geri dönüyor!

Sevilen çizgi film serisi The Flintstones (Çakmaktaşlar), yetişkinlere yönelik yeni bir projeyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Warner Bros., klasik yapımlarını geri getirme çalışmalarına hız vermiş durumda. Yapımcı Elizabeth Banks’le anlaşan şirketin, ülkemizde Çakmaktaşlar adıyla yayınlanan The Flintstones serisinin bu sefer yetişkinlere yönelik bir seri halinde hazırlayacağı söyleniyor.

Hepimizin bildiği ve sevdiği The Flintstones, 1960-1966 yılları arasında yayınlanmış ve ayrıca gerçek oyuncuların oynadığı bir film versiyonuna da kavuşmuştu. Yetişkinlere yönelik olarak yapılacak yeni serinin ise nasıl olacağı merak konusu. Ancak bu, Çakmaktaşlar’ı yeniden göreceğimiz tek seri değil. Boomerang tarafından sipariş edilen Yabba-Dabba Dinosaurs! serisi, çocuklara yönelik olarak hazırlanmış fakat ilk sezonun ardından yapımı durdurulmuştu.

Kayıp Rıhtım'ın Deadline'dan aktardığı habere göre platform olarak geçtiğimiz günlerde duyurulan HBO Max üzerinde durulsa da serinin nerede yayınlanacağı kesinleşmiş değil. 

Çakmaktaşlar’ı geri döndürme çabasını sekiz sene önce de görmüştük. Family Guy yaratıcılarından Seth MacFarlane, çocukluk hayalini gerçekleştirmek üzere bu girişimde bulunmuş ancak yoğun programı sebebiyle projenin devamı getirilememişti.

Taş Devri geri dönüyor!

Çakmaktaşlar’ın geri dönüşü kuşkusuz hepimizi sevindirecek. Diğer yandan, serinin yetişkinlere yönelik yapılacak olması seride alışık olmadığımız birçok şeyle karşılaşmamıza da sebep olabilir.