20. sanat yılına muhteşem bir konser

20. sanat yılına muhteşem bir konser

TİM Show Center'da gerçekleşen konserde, Emre Altuğ'a, Şef Özgür Sevinç yönetimindeki Sinema Senfoni Orkestrası eşlik etti.

İlk albümü 'İbret-i Alem'i piyasaya çıkarmasının ardından müzik kariyerinde 20 yılı geride bırakan Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Emre Altuğ'un konserinde sanatçı dostları yalnız bırakmadı. Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak heyecanını gazetecilerle paylaşan başarılı sanatçı ''Bu özel gecede beni yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Geçip giden yıllar bana çok önemli şeyler öğretti. Bu gece her şeyden öte geçip giden yirmi yılı paylaşacağımız, anıları yad edeceğimiz bir gece.'' ifadelerini kullandı.

Konserin ilk bölümünde sevilen şarkılarından oluşan geniş bir repertuvarı seslendiren ünlü sanatçı, konserin ikinci bölümünde de oldukça enerjik bir görüntü çizerek konserin düetler bölümünün açılışını yaptı. Efe Kışlalı ile seslendirdikleri 'My Way' şarkısıyla başlayan ikinci bölümde, Levent Yüksel'le birlikte sanatçının unutulmaz şarkısı 'Yas'ı seslendirdi. Sahneye davet ettiği şarkıcı Sıla ile yeni şarkısı 'Zahmet Olmazsa', Olgun Şimşek'le seslendirdikleri Mihriban' türküsü ve Selami Şahin'le de unutulmaz şarkı 'Sensiz Olmuyor'u söyleyerek müzikseverleri mest etti.

İzleyicilerin yoğun isteği üzerine sahneye geri dönerek konserini yaklaşık yirmi sakika uzatan başarılı sanatçı, sürprizlerle dolu yirminci sanat yılı özel konserini alkışlar eşliğinde noktaladı.