Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar önce yaptırdığı Aquafilling işleminin ardından ciddi sağlık sorunları yaşayan Danla Bilic, 9'uncu kez ameliyat masasına yattı. Yaklaşık 6 saat süren operasyonun ardından 32'nci yaşına giren Bilic, doğum gününü hastane odasında kutladı.
Yıllar önce yaptırdığı Aquafilling işleminin ardından ciddi sağlık sorunları yaşayan Danla Bilic, 9'uncu kez ameliyat masasına yattı. Yaklaşık 6 saat süren operasyonun ardından 32'nci yaşına giren Bilic, doğum gününü hastane odasında kutladı.
Sosyal medya fenomeni Danla Bilic'in, geçmişte yaptırdığı Aquafilling dolgu işleminin ardından yaşadığı sağlık sorunları devam ediyor.
Dolgu maddesinin vücuduna yayıldığını ve dokularında enfeksiyona yol açtığını daha önce açıklayan Bilic, tedavi sürecinde birçok kez ameliyat geçirdi. Eylül ayında 8'inci kez operasyon geçiren Bilic, son olarak 9'uncu kez ameliyat masasına yattı.
AMELİYAT 6 SAAT SÜRDÜ
Yakın arkadaşı Cemal Can Canseven ile hastane koridorunda çekilen fotoğrafını paylaşan Bilic, operasyonun yaklaşık 6 saat sürdüğünü açıkladı.
Ameliyatın ardından sağlık durumuna ilişkin paylaşım yapan Bilic, büyük operasyonu geçirdiğini ve kendisini "yeniden doğmuş" gibi hissettiğini belirtti. Bilic, iyileşme sürecinde bir süre sosyal medyadan uzak kalacağını da duyurdu.
YENİ YAŞINI HASTANEDE KARŞILADI
Operasyonun ardından 32'nci yaşına giren Danla Bilic, doğum gününü hastane odasında ailesi, yakın arkadaşları ve doktorlarıyla kutladı.
Bilic, yeni yaşına ilişkin paylaşımında en büyük dileğinin sağlık olduğunu ifade etti.
DAHA ÖNCE UYARMIŞTI
Danla Bilic, daha önce yaptığı açıklamalarda Aquafilling işlemi nedeniyle yaşadığı sorunları anlatarak takipçilerini uyarmıştı.
Dolgu maddesinin vücudunda yayıldığını ve enfeksiyona neden olduğunu söyleyen Bilic, işlemi yaptırdığı için pişmanlığını dile getirmiş ve benzer bir uygulama yaptırmayı düşünenlere bundan uzak durmaları çağrısında bulunmuştu.