Emre Aşık'ın karısından Aysun Kayacı çıkışı: O her şeyi biliyor

Emre Aşık'ın karısından Aysun Kayacı çıkışı: O her şeyi biliyor

Yağmur Sarnıç, konuk olduğu canlı yayında Emre Aşık'ın kendisi hakkındaki iddiaları kesin bir dille reddetti. Emre Aşık'ı FETÖ'cü olmakla suçlayan Sarnıç "Aysun Kayacı da benim bildiğim her şeyi biliyor" ifadelerini kullandı.

Magazin basını uzun süredir Emre Aşık ve boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Sarnıç arasında yaşananları konuşuyor. Yağmur Sarnıç'ın olaylı bir boşanma süreci geçirdiği eşi Emre Aşık'ı öldürmek için cinayet planı yaptığı öne sürülmüştü. Konuyla ilgili konuk olduğu canlı yayında suskunluğunu bozan Sarnıç, Emre'nin eski sevgilisi Aysun Kayacı'yı da sürece dahil ederek kendini savundu.

"AYSUN KAYACI HER ŞEYİ BİLİYOR"

Açıklamasının devamında Emre Aşık'ı FETÖ'cü olmakla suçlayan Yağmur Sarnıç, "Aysun Kayacı da benim bildiğim her şeyi biliyor. Emre, FETÖ suçlamalarından sonra itirafçı oldu. Emre'nin kod adı var; Serkan..." ifadelerini kullandı.

CANLI YAYINDA BİRBİRİNE GİRDİLER

Emre Aşık'ı öldürtmek için cezaevi firarisi Erdi Sungur ile cinayet planı yaptığı ileri sürülen Yağmur Sarnıç, canlı yayında gergin anlar yaşadı. Sarnıç, programa telefonla bağlanan Erdi Sungur'un eşinin 5 yıldır komşusuyla ilişkisi olduğunu ileri sürdü. Eşi hakkındaki iddiayı duyunca öfke patlaması yaşayan Erdi Sungur "Yağmur" diye bağırarak öfke kustu. Sarnıç ve Sungur'un tartıştığı anlar yayın etiğine uymadığı gerekçesiyle canlı yayına verilmedi.

"EMRE AŞIK'I ÖLDÜRTMEK İÇİN PLAN YAPTI"

Erdi Sungur, geçtiğimiz günlerde katıldığı magazin programında Yağmur Sarnıç'ı boşanma aşamasında olduğu Emre Aşık'ı öldürtmek için cinayet planı yaptığını iddia etmişti. Sungur açıklamasında "Yağmur, Emre için mezar yeri bile baktı. Bana insanı kemikleriyle birlikte yiyen bir domuz bulmamı söyledi. Hatta Emre'yi kapalı bir yere bağlayıp gözü önünde onunla ilişkiye girmemi istedi" demişti.