Erdoğan'a övgüler yağdıran Tuğba Ekinci'den şaşırtan çıkış

Erdoğan'a övgüler yağdıran Tuğba Ekinci'den şaşırtan çıkış

Geçtiğimiz gün Erdoğan'ı fotoğrafını paylaşarak övgüler yağdıran Tuğba Ekinci, dün yaptığı paylaşımında "Bu yaşıma kadar AK Parti'ye oy vermedim" diyerek kafaları karıştırdı.

şarkıcı Tuğba Ekinci, dün AK Parti ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı. Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı paylaşarak övgüler yağdıran Ekinci, dün yaptığı paylaşımında bu yaşına kadar AK Parti'ye oy vermediğini söyledi.

'AYNI DÜŞÜNCELERE SAHİP DEĞİLİZ'

Son zamanlarda yaptığı siyasi paylaşımlarla gündemden düşmeyen Tuğba Ekinci, dün Instagramhesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: "Bugün beni anlarsanız sevinirim! Beni yandaş sanan herkese sözüm! Beni kimse yönetemez! Ben kendimin bildiğini yaparım! Yönetilmeye açık değilimdir. Açık olanları görüyorsunuz cumhurbaşkanının etrafında iyi günde selam verip kötü günde arkasından vuranlar oldular, AK Parti'ye bu yaşıma kadar tek bir oy vermedim. Fikir ve düşüncelerime sahip değiller.

'CHP BANA TAVŞAN KOLLARI ADAYIYLA BİLE GELEMEZ'

Fakat gelinen noktada ne yazık ki ülkenin politikası Kürt ve Türk siyasetiyle demogoji yapan CHP'ye az yanlış yapıyorsun demem az yanlış az doğru yoktur, doğru doğrudur yanlış yanlıştır Bana CHP artık İstanbul vs başkan adayı çıkartmak değil tavşan kolları adayıyla bile gelemez!

Erdoğan ailesi her zaman en azından net insanlardı her hamlesini beğenmesem de yaptıkları hizmetler tartışmaya açık değil gayet işe yarayan hizmetlerdir. Tanımadığınız insanlara birden güvenmek yerine biraz daha emin olmayı deneyin düşman uyumaz su uyur. Soğanla dolarla ülke kurtulmaz. Ülke güvenli tecrübeli siyasi liderlerle ayakta kalır. Bana güvenilir partilerin koalisyonlarıyla toplanmış oylarla gelin hayırlı bayramlar Turkey ailesi.

Ekinci, geçtiğimiz gün CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun bir yurttaşa tokat attığı yönündeki iddialar için "Çok zorluyorsun iyi insan olmaya kendini içinden geldiği gibi ol cesaretin varsa o eli tam kaldır" demişti.