Galatasaray'ın yeni transferi fena yakalandı: Önce rica sonra tehdit!

Galatasaray'ın yeni transferi fena yakalandı: Önce rica sonra tehdit!

Galatasaray'ın yeni kalecisi Fatih Öztürk, önceki gece İstanbul turunda görüntülendi. Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları tam gaz sürerken yeni sözleşme imzalayan Öztürk, Bebek'te bir kadınla görüntülendi. Haberinin yayınlanmamasını rica eden kaleci, olumsuz yanıt alınca muhabirleri tehdit etti.

Galatasaray'ın sezon başında Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı Fatih Öztürk, önceki gece İstanbul turundaydı. Sezon öncesi hazırlıklarına tam gaz devam eden Galatasaray'da forma giyen file bekçisi Fatih Öztürk, Bebek'teki bir mekâna sarışın bir kadınla gitti.

Geç saatte mekândan çıkan futbolcu, sarışın kadınla birlikte lüks spor otomobiline bindi. Arka arkaya patlayan flaşlarla ikili neye uğradığını şaşırdı. Hemen yüzlerini gizlemeye çalışan ikili, güneşlikleri indirerek gizlenmeye çalıştı. Arabasından inerek muhabirlere saldıran kaleci, "Benim fotoğraflarımı çekemezsiniz, hemen onları silin" diyerek tehditler savurdu. Muhabirlerden olumsuz yanıt alan file bekçisini, mekânın güvenlik görevlileri sakinleştirdi.

"BEN YANARIM"

Sakinleştikten sonra gazetecilere fotoğrafların silinmesi gerektiğini belirten kaleci, "O fotoğraflar çıkarsa ben mahvolurum, kulübümle büyük sıkıntı yaşarım" dedi. Yaşanan gerilimle kalecinin yanına giden sarışın kadın, panikten ağlayarak olayın ne kadar büyük olduğunu ağzından kaçırdı: "Ben evliyim, boşanma davam var. Lütfen o fotoğrafları silin, yoksa biz mahvoluruz." Bu durum karşısında Öztürk, "Sen sus, çabuk arabaya bin" diyerek bağırdı. Gazetecilerin neler olduğunu sorması üzerine açıklama yapmayan futbolcu, "Ne olduğunu söyleyemem, ama bunlar çıkarsa ben yanarım" şeklinde konuştu.