Hande Ataizi'nin 24 saat evliliği

Hande Ataizi'nin 24 saat evliliği

Oyuncu Hande Ataizi, Haber Global’de yayınlanan Jülide Ateş'in sunduğu “40” adlı programa konuk oldu.

Programda özel hayatına ve oyunculuk yıllarına dair sorulara yanıt veren Hande Ataizi, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ataizi, 2004 yılında Avukat Ahmet Pekin’in oğlu Fethi Pekin ile 24 saat süren evliliği hakkındaki soruya da yanıt verdi.

“24 saatlik evlilik nasıl bir duyguydu” sorusu üzerine şu ifadeleri kullandı:

“Biz birlikte olduğumuz zaman 8'inci ayda evlilik teklifi etti. Ben her zaman benim onu sevdiğimden daha çok seven biriyle birlikteydim. Annemin ‘Fethi’ye evlilik sözleşmesi öner. Karşı taraf zengin, para alacak bu kız diye düşünüyor’ sözlerini Fethi’ye söyledim.

O da ‘Böyle bir şey olmaz evleceneğim kadınla’ dedi. Nikah kıyıldığı gün önüme sözleşme geldi ve imzaladım. En son arabada giderken ‘Beni sevseydin ananla birlikte o sözleşmeyi avukata götürmezdin’ dedi. Sonra böyle deyince benim hayatımda bir annem var. Sonra bir gece olan olay bu oldu.

Herkesin kafasında gelin-damat modeli var. Beni istemeyebilirler. Ancak karşımdaki insanın duruşu benim için daha önemli. Kukla gibi idare edilmeyen. Kendi başarısını elde etmiş kişi olmasını isterim. Bir şekilde iki kişi el ele verdiğinde her şey hallolur.”