Jennifer Lopez Türkiye’ye geliyor: dudak uçuklatan ‘bilet’ fiyatı

Jennifer Lopez Türkiye’ye geliyor: dudak uçuklatan ‘bilet’ fiyatı

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez Türkiye’ye geliyor. Lopez, Antalya'da konser verecek.

Aliseydi Karagöz / Antalya

ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, 'It's My Party' turnesi kapsamında 6 Ağustos'ta Antalya'da konser verecek.

Antalya Serik ilçesine bağlı turizm bölgesi Belek'teki bir otelde 2 saat sahnede kalacak olan Lopez'in konseri öncesinde bir ekip otele gelerek, incelemelerde bulundu. Ekibin onay vermesiyle otel yönetimiyle ünlü şarkıcı kontrat imzaladı.

BİLET FİYATLARI DUDAK UÇUKLATTI

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez konserini ayakta izlemek isteyenler 4 bin TL, locada dinlemek isteyenler ise 20 bin euro (135 bin lira) ödeyecek.

3 KATLI ÖZEL VİLLA TAHSİS EDİLDİ

35 kişilik ekiple Antalya'ya gelecek olan ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, konser alanındaki locanın birinin kendisine ayrılmasını istedi. Lopez'e otelin en önemli villalarından biri tavsiye edildi. Kendi örneğinin en iyisi olan ve genelde politikacıların ve sanatçıların kaldığı 3 katlı olan villada 5 yatak odası bulunuyor.

10 kişinin kalabildiği villaya helikopter transferi, özel şoför ve araba veriliyor. 3500 metrekarelik alandaki villanın ayrı bir havuzu bulunuyor ve dışarıdan görünebilecek bütün camları kurşun geçirmez özellik taşıyor. Konser minimum 7 gece konaklama şartıyla otelde kalan müşterilere ücretsiz olacak.