Kıvanç Tatlıtuğ'a eşinden öpücüklü kutlama

Kıvanç Tatlıtuğ'a eşinden öpücüklü kutlama

Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi, Yücel Erten ve Alihan Türkdemir’in başrollerini paylaştığı “Hadi Be Oğlum”un galası önceki gün yapıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi, Yücel Erten ve Alihan Türkdemir’in başrollerini paylaştığı “Hadi Be Oğlum”un galası önceki gün yapıldı. Kanyon’daki galaya sanat ve iş dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

3 kuşak baba-oğul hikâyesini beyazperdeye taşıyan “Hadi Be Oğlum” filminin gösterim öncesi filmin oyuncuları kırmızı halıda soruları yanıtladı.

Uzun süredir televizyon ekranından uzak olan Kıvanç Tatlıtuğ, “Artık kendimi daha çok beyazperdede görmek istiyorum. ‘Kelebeğin Rüyası’nda sonra ara vermiş olsam da bu proje benim içime çok sindi. Benim gişe ya da reyting endişem yok” dedi.

Tatlıtuğ sözlerini şöyle sürdürdü: “Sıcak ve sevgi dolu bir film çekmeye çalıştık. Emeği geçen bütün oyuncularımıza, yönetmenimize ve yapımcılarımıza teşekkür ederiz. İzleyicilerimizin yorumlarını elbette merak ediyoruz. Sıcak ve samimi bir öyküyü en iyi şekilde yansıtmaya çalıştık. Sinema benim için farklı bir alan ve ben de burada bir iz bırakmak istiyorum. Umarım sinema adına iz bırakacak bir yapım olur” diyerek sözlerini noktaladı.

Kıvanç Tatlıtuğ’un oğluyla iletişim kurmaya çalışan balıkçı Ali’yi canlandırdığı film izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Gösterim sonrası ünlü isimler, “Kıvanç’a babalık yakıştı” yorumunu yaptı.

Galaya eşi Sinem Kobal’la gelen Kenan İmirzalıoğlu, “Kıvanç beni ‘Mehmed: Bir Cihan Fatihi’ne başladığımızda aradı. Biz her zaman konuşuyoruz” dedi.