Kızılcık Şerbeti'nde kıyamet kopacak! Yatakta basıldı

Kızılcık Şerbeti, Ramazan Bayramı'nın ardından yeniden ekranlara dönüyor. Dizinin son bölümünde ise kıyametler kopacak.

Kızılcık Şerbeti, bayram tatili sonrası yeniden seyirciyle buluşacak. Dizinin yayınlanan yeni fragmanı ise yeni bölümde ortalığın karışacağını işaret ediyor.

ekran-goruntusu-2024-04-15-194200.png

7 Haziran’da ekrana gelecek olan 66. bölümde sezon finali yapacak olan reyting rekortmeni dizi Kızılcık Şerbeti'nin 59. bölüm fragmanı bu akşam yayınlanacak.

ekran-goruntusu-2024-04-15-194142.png

KIZILCIK ŞERBETİ'NDE ORTALIK KARIŞIYOR

"Kızılcık Şerbeti" dizisinin ekibi geçen Salı Global Agency’nin düzenlediği Cannes’daki partinin ardından cumartesi günü işbaşı yapmıştı. Bayram tatili nedeniyle yayına bir hafta ara veren popüler dizinin yeni bölüm tanıtımı bu akşam yayınlanacak.

ekran-goruntusu-2024-04-15-194148.png

NURSEMA, UMUT'U YATAKTA BAŞKA BİR KADINLA BASIYOR

Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgilere göre, dizinin yeni bölümünde oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Ceren Karakoç’un hayat verdiği Nursema büyük bir kabus yaşayacak ve Nursema Umut’u evde bir kadınla beraber yakalayacak.

KIZILCIK ŞERBETİ 66. BÖLÜMDE FİNAL YAPACAK

Sezon finaline doğru giden dizide sezon sonuna kadar bir ayrılık yaşanmayacak. Kızılcık Şerbeti’nde herkesi şaşırtarak imam nikahı kıyan ve tesettüre giren Çimen yavaş yavaş aşık olduğu adamın yalanlarıyla peş peşe yüzleşmeye devam edecek. Sıla ve Giray yakınlığı tam gaz ilerleyecek. Dizi 7 Haziran’da ekrana gelecek 66. bölümde bomba bir sezon finaliyle tatile girecek.