Linet'ten  büyük şov

Linet'ten büyük şov

Ünlü sanatçı Linet, 3 aydır hazırlandığı Harbiye Açıkhava'da muhteşem bir konsere imza attı.

 Organizasyonunu Bayhan Prodüksiyon'un gerçekleştirdiği 'Yıldızlar Açıkhava'da konser serisi dahilinde, 'Büyük Şov' mesajının verildiği özel sahne tasarımı ve içeriğiyle görsel şölen yaşattı. 120 metrekarelik LED ekrandan oluşan ve özel tasarlanan sahnesi ile kendisine hayran bırakan Linet, Harbiye'nin en teknolojik konserlerinden biri olarak hafızalarda yer etti. Sahneye ünlü modacı Tolga Cam imzalı 3 özel elbise hazırlatan sanatçı, elbiselerinin deseniyle eş zamanlı Led ekranlarda yapılan görsel şov ile sahnesini botanik bahçesine çevirdi. Sosyal mesafe kurallarına uygun gerçekleşen ve büyük ilgi gören konserde, 3 saat sahnede kalan Linet'i pandemi nedeniyle 2.400 kişi izledi. Müjdat Kupsi imzalı saç ve makyajı ile görenleri hayran bırakan Linet, çiçek desenli elbisesinin isminin Bodrum olduğunu söyledi. Ledleri saran Bodrum begonvil çiçekleri işaret eden sanatçı, "Bodrumu ayaklarınıza getirdim, size sanal bir Ege yarattım. Hepiniz hoşgeldiniz" dedi. Konserin ikinci

Sahnede dev Türk Bayrağı ve Atatürk portresi!
Sergilediği sahne performansı ile büyük alkış alan Linet, konserin kapanışını İzmir Marşı ile yaparak 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı. 120 m2 LED ekranlarda açtığı Mustafa Kemal Atatürk imzasıyla dev Türk Bayrağı ve Atatürk portresi hologramını ekrana yansıtan sanatçı, tüm misafirler ile kutlama yaptı. 

"İstanbul'un bütün LED'lerini topladık"
Sahne sonrası muhabirler ile bir araya gelen sanatçı, "Gelen tüm misafirlere ve sizlere çok teşekkür ederim, çok güzel bir konser oldu. İstanbul'un tüm LED'lerini topladık ve müthiş bir teknolojiyle bu konseri hazırladık" dedi. 

"İbrahim Erkal'a selam olsun"
Sahneyi 'Yatsın Yanıma' şarkısı ile açan Linet, merhum sanatçı İbrahim Erkal'ı da unutmadı. 'Sevme' şarkısını tüm seyirciler ile birlikte okuyan sanatçı, "Sahnemde İbrahim Erkal şarkısı okumak bu güne nasip oldu, burada kendisini rahmetle anıyoruz. Selam olsun" dedi.  İbrahim Erkal imzalı “Sevme” şarkısını kendisini izlemeye gelen konuklar arasında bulunan annesi Leyla Özgecan,  menajeri  Haluk Şentürk ve tüm  sevenlerine hitafen  sahnede okudu. Konseri izlemeye gelenler arasında başarılı oyuncu Yusuf Çim'de vardı.