Mahmut Görgen'in ''Sky Ride'' Şarkısı Çıktı

Mahmut Görgen'in ''Sky Ride'' Şarkısı Çıktı

Mahmut Görgen ''Sky Ride'' Şarkısıyla Zirveyi Yokluyor...

Arabeskin güçlü sesi Cansever ile çıkacağı single çalışmasıyla adını magazin sayfalarında yazdıran genç ve başarılı DJ Mahmut Görgen pandemi sürecini boş geçmedi. Sky Ride adını verdiği single çalışmasını video klibiyle müzik severlerin beğenisine sunan Görgen, listelerde hızla yükselmeye başladı.

2020, Mahmut Görgen'in yılı olacak gibi gözüküyor. Son zamanlarda yaptığı başarılı çalışmalarla isminden söz ettiren Görgen, 'Sky Ride' isimli yeni şarkısını çıkardı. 28 yaşındaki Dj Görgen, son zamanlarda yeni single çalışması için sosyal medya hesabından geri sayım paylaşımları yapmaktaydı..

Mahmut Görgen 2020 yılı içerisinde 3 single daha paylaşacak ve tv programıyla ekranda yer almaya başlayacak.

Mahmut Görgen Kimdir?

1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Mahmut Görgen, müziğin hiç bir zaman eksik olmadığı bir ailede büyüdü. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamlayan Mahmut Görgen; dijital prodüksiyon konusunda özel eğitimler aldı.

2007 yılında başladığı Dj/Prodüktörlük kariyerinde kendini her geçtiğimiz gün geliştiren Mahmut Görgen; “Kalbimin Sahibine”, “Touch The Sky” ve ''Fall'' isimli single çalışmalarıyla işin mutfağında yer aldığını da açıkça kanıtlamayı başardı. Yapmış olduğu Türkçe ve İngilizce remixler sayesinde pek çok büyük platformda bayrağımızı temsil eden Mahmut Görgen stüdyo çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.

Son senelerde konsept partiler, önemli organizasyonlar ve konserlerde sahneye çıkan Mahmut Görgen arşivinde bulunan popüler müziklerle müzik severlere büyük bir müzik ziyafeti sunuyor.