Metin Ağırman'ın set özlemi

Metin Ağırman'ın set özlemi

İlk set deneyimini 'Çukur' adlı popüler dizide yaşayan genç oyuncu Metin Ağırman yaptığı paylaşımlarda setleri özlediğini dile getirdi.

2015 yılından bu zamana kadar ‘Çukur’ adlı dizinin yanı sıra ‘Arka Sokaklar’, ‘Kalp Atışı’, ‘Çocuklar Duymasın’ ve ‘Söz’ adlı dizilerde rol alan genç oyuncu Metin Ağırman'ın oyunculuk deneyimi okul yıllarındaki tiyatro gösterilerine dayanıyor. Okulda düzenlenen pek çok tiyatro gösterisinde de sahnede kendisine yer bulan Metin Ağırman ,aldığı özel eğitimler sayesinde Türkiye'de popüler pek çok dizi de yer almayı başaran başarılı isimlerden.


Son olarak Arka Sokaklar adlı popüler dizinin 545. bölümünde sete çıkan Metin Ağırman bu sahnede çiçekçi karakterine can verdi. Sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlarda ise setleri çok özlediğini ve iyi teklifler gelmesi durumunda uzun karakterle de dizilerde yer alabileceğini açıkladı.


Metin Ağırman geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda da; ‘Hayallerinizin peşinden koşup güneşi yakalayın’ ifadelerine yer vermişti.