Müge Anlı'nın Tatlı Sert programı ne zaman başlayacak?

Müge Anlı'nın Tatlı Sert programı ne zaman başlayacak?

Ekranların fenomen sabah kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yeni sezon yayın tarihi izleyicileri tarafından merakla bekleniyor.

Müge Anlı’nın hazırlayıp sunduğu program yıllardır çözdüğü faili meçhul cinayetler ve yıllardır bulunamayan kayıplar konusundaki başarısıyla ekranların en sevilen sabah kuşağı programı oldu. Ayrıca Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kaybolan engelli vatandaşların kolaylıkla bulunması için yeni bir yöntem bulundu. Sevgi izleri sayesinde birçok engelli vatandaş ailelerine kavuştu.

Hafta içi her gün 10.00-13.00 saatleri arasında ATV’de ekrana gelen sevilen program 23 Haziran 2017 tarihinde sezon finaliyle izleyicilere veda etmişti. Yeni yayın döneminde izleyici ile buluşacağı tarih için henüz net bir açıklama gelmedi. Ancak geçen sezonların başlama tarihine mukabil Eylül ayının ilk haftası ATV ekranlarında olması bekleniyor. 

2017-2018 SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Her yıl yeni sezon başlangıcı için Eylül ayının ilk Pazartesi günü seçilen program için bu yıl tarihin aksaması bekleniyor. Bunun nedeni Eylül ayının ilk Pazartesi gününün 4 Eylül tarihine yani Kurban Bayramı’nın 4. Gününe denk gelmesi. Anlaşılacağı üzere Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 11 Eylül Pazartesi izleyici ile buluşması beleniyor.

MÜGE ANLI KİMDİR?

19 Aralık 1973 yılında İstanbul'da dünyaya gelen ünlü sunucu Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezunudur. Daha sonra eğitimine Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Hukuk yüksek lisansı ile devam etmiştir. İlk sunuculuk deneyimine bir magazin programı ile başlayan Anlı ünlü magazin yorumcusu Şenay Düdek ile Dobra Dobra programını sunmuştur. Daha sonraki partneri Pakize Suda’dır. 2010 yılında, daha önceden Sinan Çetin'in yapmış olduğu 'Film Gibi' adlı programla aynı formatta bir programın sunuculuğunu üstlenmiştir. Müge Anlı ile Mektubunuz programında, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişileri konuk etmiştir. Sunuculuğunu üstlendiği programlar sayesinde tüm Türkiye tarafında tanınan Müge Anlı 2008 yılından bu yana ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert' programıyla ekranlarda olmaya devam ediyor.