O isim Survivor şartlarını kaldıramadı! Survivor 2018’e bir kişi veda etti

O isim Survivor şartlarını kaldıramadı! Survivor 2018’e bir kişi veda etti

Survivor 2018'de format değişiyor. Takımlar arasında dengesizlik olması nedeniyle Acun Ilıcalı Survivor 2018'de formatı değiştiriyor. Survivor'da All Star takımı ikiye bölünecek ve takımlar 10'a 10 olacak.

Acun Ilıcalı bu akşamki konseyde şok bir gelişme açıkladı. Konsept değişikliği yapıldı. All Star- Gönüllülere karşı kesin olarak galip oldu Survivor’da All Star takımı ikiye bölünecek.Takımlar 10’a 10 olacak. All Star – All Star karşı yarışacak. Survivor'da yeni takımlar 2 Nisan pazartesi günü belli olacak.

SURVİVOR ŞARTLARINI KALDIRAMAYAN BATUHAN ADAYA VEDA ETTİ

Acun Ilıcalı Survivor’da son dakika haberini konseyde paylaştı. Batuhan Eruygun Survivor 2018 ekibi ile konuşarak adaya veda etme kararı aldı. Acun ılıcalı, Batuhan’ın Survivor şartlarını kaldıramadığını ve devam etmek istemediğini dile getirdi.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Oylama sonucunda ilk eleme adayı Nevin oldu. Bireysel dokunulmazlık sahibi Cumali ikinci adayı Birsen olarak belirledi. En iyi performansa sahip Anıl ise Yağmur dedi ve üçüncü aday da belirlendi. Belirlenen üç isimden biri SMS oylaması sonucu adaya veda edecek. Adaya veda edecek isim yeni bölümde yani yarın belli olacak.