Öykü Çelik: Instagram'ın gişede karşılığı yok

Öykü Çelik: Instagram'ın gişede karşılığı yok

Oyuncu Öykü Çelik: Milyonlarca takipçisi olması, kimseye gidip de bilet aldırmıyor.

Öykü Çelik, başrolünü Erkan Petekkaya ve Keremcem ile paylaşacağı ‘Kapan’ filminin çekimlerine önümüzdeki hafta başlayacağını belirtti. Milliyet gazetesinden Seçkin Şenvardar’a konuşan Çelik’e, konuşan ve filmde Petekkaya’nın kızını, Keremcem’in de sevgilisini oynayacağını belirten oyuncu, eylülde de bir diziyle ekranda olacağını belirtti.

‘TÜKENMİŞLİK YAŞIYORUZ’

Zaman zaman setlerden uzak kalmak istediğini anlatan Çelik, “İki sene önce geri adım attım. Projelerde yer almak istemedim. Hatta ‘30 yaşıma geldim. Bir yurt dışı falan yapayım’ dedim. Yıllar içerisinde bütün oyuncularda tükenmişlik yaşanıyor. 20 yaşımdan beri çalışıyorum ve toplasan üç ay boş kalmadım. Artık bir durayım, dinleneyim istedim” şeklinde konuştu.

Oyuncu, sosyal medyadan tanınıp, filmlerde rol alan isimleri de eleştirdi. Instagram ünlülerinin artmasından şikayetçi olan Çelik, “Instagram’ın gişe ya da reyting karşılığı yok. Milyonlarca takipçisi olması, kimseye gidip de bilet aldırmıyor. Ya da televizyonu açtırmıyor. Filmlerin birçoğu batıyor. Sektör bunu da öğrendi” dedi.