Öykü Serter'in İzmir paylaşımı iktidarı öfkelendirdi

Öykü Serter'in İzmir paylaşımı iktidarı öfkelendirdi

Ünlü sunucu Öykü Serter'in, İzmir depremi sonrasında iktidarı eleştiren paylaşımları gündem olmuştu.Serter attığı bu mesajlardan sonra iktidar çevreleri tarafından hedef gösterilmesinin ardından şimdi de yasal işlem başlatıldığı duyuruldu.

Serter attığı bu mesajlardan sonra iktidar çevreleri tarafından hedef gösterilmiş ve ağır şekilde eleştirilmişti. Serter'e o günlerde çok sayıda isimsiz hesaptan hakaret edilmişti.
Sabah gazetesinin haberine göre, bir vatandaş Öykü Serter'den "Halkı kin ve düşmanlığı sevk etme" suçlamasıyla şikayetçi oldu. Savcılık konuyla ilgili Emniyet birimlerine talimat vererek ön araştırma başlattığı öğrenildi.

Sabah gazetesinin haberine göre, bir vatandaş Öykü Serter'den "Halkı kin ve düşmanlığı sevk etme" suçlamasıyla şikayetçi oldu. Savcılık konuyla ilgili Emniyet birimlerine talimat vererek ön araştırma başlattı.
Sunucu hakkında 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' suçundan soruşturma başlatıldı.cc.jpg

 

 

Sunucu hakkında 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' ccc.jpg​​​​​​​suçundan soruşturma başlatıldı. İhbarda Serter'in devlet büyüklerini küçük düşürdüğü, hedef gösterdiği, halkı galeyana getirdiği ileri sürüldü. Emniyet hazırladığı raporu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi. İhbarda Serter'in devlet büyüklerini küçük düşürdüğü, hedef gösterdiği, halkı galeyana getirdiği ileri sürüldü. Emniyet hazırladığı raporu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi.

Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi. Öykü Serter, soruşturma başlatıldığı haberini Twitter hesabından, 'Şereftir' notuyla paylaşımda bulundu.

c.jpg

İlgili Haberler