Sadakatsiz'de yatak sahnesi kriz çıkardı

Sadakatsiz'de yatak sahnesi kriz çıkardı

Prime time'da yani çocukların da televizyon başında olduğu saatlerde ekrana yansıyan yatak sahnesi birçok izleyiciyi rahatsız etti.

Kanal D'nin sona sakladığını büyük bombası Sadakatsiz ilk bölümü ile olmaz denileni yaptı ve daha ilk bölümden reyting listesinde zirveye oturdu. Dizideki yatak sahnesi ile en çok konuşulan bölüm oldu.

Kanal D'nin ard arda bir kaç dizinin fişini çekmesinin nedeni belli oldu. Kanal D, çarşamba akşamı ilk bölümü ile ekrana gelen dizi Sadakatsız ile en büyük bombasını patlattı. Dizi karşısında sıkı rakipleri olmasına rağmen reytinglerde fırtına gibi esti ve zirvenin sahibi oldu.

Başrollerinde bir süredir ekranlarda görünmeyen güzel oyuncu Cansu Dere (Asya), Kadın dizisinden ayrıldıktan sonra sessizliğe gömülen Caner Dindoruk (Volkan), Mucize Doktor kadrosundan çıkarılan Özge Özder (Derya) ve usta oyuncu Burak Sergen'in olduğu Sadakatsiz oyuncu kadrosu ve konusu ile sosyal medyanın da gündemi oldu. Evli olan ve eşi Volkan tarafından aldatılan Asya'nın intikam hikayesinin anlatıldığı dizi BBC Studios’un ‘Doctor Foster’ isimli dizisinin Türkiye uyarlaması. 

Cansu Dere'nin yıllara meydan okuyan duru güzelliği ve oyunculuğu ile twitter'da TT olan dizinin bir sahnesi de sosyal medyanın en çok konuşulanı oldu. Volkan ve Asya'nın ateşli yatak sahnesi ekran başındakileri ikiye böldü. Prime time'da yani çocukların da televizyon başında olduğu saatlerde ekrana yansıyan yatak sahnesi birçok izleyiciyi rahatsız etti. Dizinin zaten çok iyi olduğunu, bu sahnelerin reyting uğruna yersiz olduğunu düşünen birçok kullanıcı sosyal medyada bu konuyu tartıştı.

Bazı kullanıcılar ise tartışılan sahnenin tam ayarında, abartı ve teşhirden uzak olduğunu savundu. İşte diziye gelen yorumlardan bazıları...

- Hiç gerek yoktu o yatak sahnesine. Zaten süper bir dizi belli. Cansu Dere'nin güzeliiği yeter

- Daha ilk sahneye bakın direk yatak bitti benim için bu dizi

- Şimdi bu yatak sahnesine ne gerek vardı acaba...

- Bu sahneden rahatsız olanlar sürekli ellerinde tabanca olan, bir bölümde 50 kişinin öldürülüğü dizileri izlesinler onlar daha iyi