Seda Sayan'ın başına talih kuşu kondu

Seda Sayan'ın başına talih kuşu kondu

Giydiği çorap nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulan ünlü sanatçı Seda Sayan'ın başına talih kuşu kondu

Seda Sayan, geride bıraktığımız aylarda katılmış olduğu bir televizyon yayınında açık ayakkabı içinde giydiği çorap sebebiyle eleştirilmişti.

 Bunun üzerine Sayan, çorap markalarından da teklif beklediğini belirtmişti. Sayan'ın bu talebi bir çorap markasının teklifiyle gerçekleşecek gibi görünüyor.


Seda Sayan, geride bıraktığımız aylarda katılmış olduğu bir televizyon yayınında açık ayakkabı içinde giydiği çorap sebebiyle eleştirilince "Yaz sıcağında giydiğim o çorap zaten çok ipek, eldivenle giyebileceğiniz bir çorap. Çorap bir kültürdür. Ben çorap kadınıyım. Sen giyersin, giymezsin, baldırı çıplak gezersin; beni ilgilendirmez. Ben çorap severim. Ağustosta giydiğim çoraptan dolayı hanımefendilerden "Helal olsun" diyenler duydum. Bu diğer bir şeydir. Mesela bu Kraliyet Ailesi'nde bir kuraldır. Çorap Fransa'dan doğmuştur" demişti. Sayan, ayrıca çorap markalarından da teklif beklediğini belirtmişti.


DÜŞÜNMEK İÇİN ZAMAN İSTEDİ

Ünlü sanatçının bu talebi gerçek oldu. Türkiye'nin önde gelen bir çorap markası Seda Sayan ile bir dizi reklam tanıtım filmi çekmek için teklif götürdü. Sayan, düşünmek için zaman istedi.