Şeyma Subaşı'ya dava şoku

Şeyma Subaşı'ya dava şoku

Şeyma Subaşı’nın yeni çıkan kitabını okuyan bir okur, “Kitapta cilt ve güzellik için tuz ruhu öneriliyor” diyerek Subaşı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Şeyma Subaşı’nın yeni çıkan kitabı “Sadece Şeyma”yı okuyan bir okur, “Kitapta cilt ve güzellik için tuz ruhu öneriliyor” diyerek Subaşı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Şeyma Subaşı’nın özel hayatını anlattığı “Sadece Şeyma”, haziran ayında Dex Yayınevi’nden çıkmıştı. Subaşı’nın, televizyoncu Acun Ilıcalı ile boşanmasından sonra çıkardığı kitapta anlatılanlar sosyal medyada gündem olmuştu. Kitabın “Cilt ve Beslenmeye Dair İpuçlarım” başlıklı bölümünde “hidrolik asit ve nemlendiriciyi unutma” tavsiyesinde bulunulmuştu. Hyaluronik asit cilt bakımı için kullanılırken, hidroklorik asit ise halk arasında “tuz ruhu” olarak bilinen ev temizliğinde kullanılan zehirli bir asit.

“YAYINEVİ ASİTLERİ KARIŞTIRMIŞ”
Sabah’tan Dilek Yaman’ın haberine göre, kitapta güzellik için tuz ruhu önerilmesi üzerine bir okur Subaşı hakkında suç duyurusunda bulundu. İfade veren Subaşı, “Kitapta basımevinin hatası nedeniyle hidroklorik asit (tuz ruhu) yazılmış ve durum gözden kaçmıştır. Suç işleme kastım yoktur” diye konuştu. Soruşturmanın devam ettiği belirtildi.