Tuba Ünsal'dan şoke eden hareket

Tuba Ünsal'dan şoke eden hareket

Oyuncu Tuba Ünsal'ın marka yüzü olduğu Koreli bir markanın su arıtma cihazlarının tanıtım lansmanı önceki gece Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti. Gecede en dikkat çeken olay ise gazeteci Mirgün Cabas ile evli olan Tuba Ünsal'ın parmağında yüzüğünün olmamasıydı.

Önceki akşam Ortaköy’de bulunan Çırağan Sarayı’nda, Koreli bir markanın ürün tanıtım lansmanı gerçekleşti. Uzun süredir magazin basınında gazeteci eşi Mirgün Cabas ile boşanacakları konuşulan Tuba Ünsal, geceye markanın reklam yüzü olarak kızı Sare ile birlikte katıldı. Çırağan’da gerçekleşen geceye Cem Özkök, ev sahipliği yaptı. Woongjin Grup isimli markanın reklam yüzü ve gazeteci eşi Cabas ile ayrılma aşamasında olan Tuba Ünsal’ın parmağında bulunan evlilik alyansını çıkarması ise geceye damga vurdu. Ünsal’ın bu hareketi “İlişkileri tamamen bitti mi” sorusunu akıllara getirdi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Tuba Ünsal-Mirgün Cabas çiftinden kötü haber geldiği ve ikilinin boşanma sürecine girdiği öne sürülmüştü. Mirgün Cabas’ın Cihangir’de ayrı eve çıktığı ise konuşulan diğer iddialar arasında yer alıyordu….