Türkiye Eylül ayında yeni sanatçılar ile buluşacak

Türkiye Eylül ayında yeni sanatçılar ile buluşacak

45 yıldır Amerika'da yaşayan ve organizatörlük yapan His&Hers Entertainment imtiyaz sahibi Selçuk Sal Küçük yaptığı açıklamada,Eylül ayını işaret etti.

Türkiye Eylül ayında yeni sanatçılar ile buluşacak.45 yıldır Amerika'da yaşayan ve organizatörlük yapan His&Hers Entertainment imtiyaz sahibi Selçuk Sal Küçük yaptığı açıklamada,Eylül ayını işaret etti. Eylül ayında müzik yapım şirketinin açılışını yapacak.

"HİS&HERS ENTERTAİNMENT MÜZİK YAPIM ŞİRKETİ TÜRKİYE'DE AÇILIYOR" 

Müzik ve ses tek başına oldukça güçlü duyguları karşı tarafa aktarabilen bir araç. Görsel çalışmalarda ise bu işitsel üretimler anlatılmak istenileni doğrudan aktarabiliyor hem de çok daha kalıcı anılar yaratıyor.

45 yıldır Amerika'da yaşayan ve organizatörlük yapan His&Hers Entertainment imtiyaz sahibi Selçuk Sal Küçük Türkiye'de Eylül ayında müzik yapım   şirketinin açılışını yapacak. Mustafa  Sandal,Serdar Ortaç, Nihan Akın gibi ünlü sanatçılara Amerika'da konserler organize etmiştir.

His&Hers müzik yapım şirketinde klip çekimi, dans, kayıt stüdyosu kısaca sanatçıların albüm çalışmalarının tüm süreçlerinin etkin bir şekilde yönetilmesini sağlayacak donanımlar hazırlanıyor.

Türkiye’deki müzik yapım şirketleri arasında ilk sıralarda yer almayı hedefleyen His&Hers Müzik yapım şirketi önemli sanatçıları portföyünde yer vermeye devam ediyor.

His&Hers menajeri Filiz Koç basında ve medyada yıllarca yer almış birçok sanatçıyla çalışmıştır.

Yönetmen ve Süpervizör Erhan Asan profesyonel işlere imza atmıştır . Caner Seçen kreatif direktör olarak yer almaktadır. Şebnem Ertekin dans eğitmeni, Deniz Sal Küçük sanatçılarımızın sosyal medya analisti, Selçuk Aka basın danışmanı güçlü bir ekip olarak Türkiye'de bir ilke imza atmak için kolları sıvadırlar.