Ünlü senarist Kuşadası'nı karıştırdı

Ünlü senarist Kuşadası'nı karıştırdı

Süper Baba, İkinci Bahar, Aliye gibi izlenme rekorları kıran dizilerin senaristi Güliz Kucur’un, Kuşadası’ndaki 3 komşusu ile yaşadığı sorunlar karakola taşındı.

Türkiye'deki reyting rekorları kıran 'Süper Baba', 'İkinci Bahar', 'Aliye', 'Deli Yürek', 'Yabancı Damat' gibi birçok dizinin senaristi Güliz Kucur, Kuşadası'ndaki 3 komşusuyla karakolluk oldu. İsmet-Hülya Yalçın çifti, "Huzurumuz kalmadı. Davacı olacağız" diyerek Kucur'dan şikayetçi oldu. Kucur'un babasıyla aynı sitede komşu olduklarını söyleyen İsmet Yalçın, "Ailesinin bir sorunu vardı, komşu olarak yardımcı oldum. Ardından ailece görüşmeye başladık. Daha sonra abuk subuk şeyler söyledi. Eşimle birlikte görüşmeme kararı verdik. Ne olduysa ondan sonra oldu" dedi.

"TEDAVİ GÖRMESİ GEREK"

Ünlü senaristin tedavi görmesi gerektiğini belirten Yalçın, "Hastanede psikiyatri servisine gitti. Doktor imza karşılığı bıraktı. Büyük sorunları var, tedavi olması lazım. Misafirlerimiz geliyor, onları bile rahatsız ediyor. Perişan olduk, huzurumuz kalmadı. Benden de şikayetçi olmuş. Neymiş, taciz ediyormuşum. Böyle şey olur mu? Ben ailemle yaşayan birisiyim. Hayatı bize dar etti. Karakolda şikayetçi oldum. Bayramdan sonra dava açacağım" diye konuştu. Yalçın, "Benimle birlikte üç aile daha dava açacak. Polisler bile bıktı. Bir gün evinde bir olay yaşadı, misafirleriyle karakola götürdük. Orayı da birbirine kattı. Tehlike altındayız, ne yapacağı belli değil" dedi.