Victoria's Secret’in ünlü ‘meleği’ emekli oldu

Victoria's Secret’in ünlü ‘meleği’ emekli oldu

Brezilyalı model Alessandra Ambrosio, sosyal medyada Victoria Secret's'tan emekliği ile ilgili duygusal açıklama yaptı.

17 yıldır markanın defilelerine çıkan Brezilyalı model Alessandra Ambrosio, sosyal medyada emekliği ile ilgili açıklama yaparak duygularını şöyle ifade etti: 'Tüm dünyadaki kadınları ve beni büyüleyen bu müthiş markayla çalışmış olmaktan ne kadar gururlu olduğumu kelimelerle ifade edemeyeceğim.

Victoria’s Secret’ın 17 şovuna katılabileceğimi hayal bile edemezdim…Tüm bunları hayranlarımın sevgisi ve desteği olmadan gerçekleştiremezdim. Victoria’s Secret hareketinin bir parçası olmaktan onur duyuyorum. Tüm desteğim her zaman sizinle! Sizi hep seveceğim...'.

Brezilyalı manken Alessandra Ambrosio, Çin’in Şanghay kentinde düzenlenen geleneksel defileyle ünlü iç giyim firması Victoria's Secret'tan emekli oldu.

17 yıldır markanın defilelerine çıkan 36 yaşındaki  güzel manken, defilenin finalinde öpücükler göndererek hayranlarına veda etti. Ambrosio daha sonra ailesiyle birlikte bir partiyle emekliliği kutladı. Sputnik, Victoria's Secret’in 'en geç  emekli edilen' modelinin fotoğraflarını derledi.