Yargı dizisinin başrolü apar topar diziyi bıraktı! Yeni dizisi de duyuruldu

Yargı dizisinin başrolü apar topar diziyi bıraktı! Yeni dizisi de duyuruldu

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerindeki Yargı’nın savcı Pars’ı Mehmet Yılmaz Ak hangi diziyle dönüyor?Kanal D ekranlarında yayımlanan Yargı dizisine veda eden Mehmet Yılmaz Ak'ın yeni dizisi belli oldu.

Son olarak “Yargı” dizisinin savcı Pars’ı olarak hafızalarda yer eden başarılı oyuncu Mehmet Yılmaz Ak’ın yeni dizisi belli oldu. Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre;  Mehmet Yılmaz Ak geçen sezon ülkemizi yasa boğan deprem felaketinin ardından “Yargı” dizisinden ayrılmış ve bir süre setlerden uzak kalmıştı. Başarılı oyuncunun hangi diziyle döneceği merak konusuydu. Mehmet Yılmaz Ak’ın MF Yapım’ın yeni dizisi “Bahardan Önce”yle el sıkıştığı öğrenildi.

mehmet-yilmaz-ak-kimdir-kac-yasinda-ve-nereli-mehmet-yilmaz-ak-oynadigi-diziler-ve-filmler-1637931444986.jpg

KANAL D'DEN SHOW TV'YE GEÇTİ

Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı dizinin kadın başrol oyuncusu ise Demet Evgar… Merak uyandıran diziyle anlaşma aşamasında olan Evgar ile Mehmet Yılmaz Ak’ın karı kocayı oynayacağı öğrenildi. Kore dizisi “Doctor Cha”dan Show TV için uyarlanan dizinin hazırları devam ediyor.

6405c1344e3fe114900c8449.jpg

DEPREM SONRASI DİZİDEN AYRILMIŞTI

Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremler sonrası Mehmet Yılmaz Ak diziyi bırakmıştı.

pars-mden-cover.jpg

MEHMET YILMAZ AK HAKKINDA KISA BİLGİ

Mehmet Yılmaz Ak, Türk oyuncu ve oyun yazarı. Birçok tiyatro oyununda ve televizyon dizisinde rol aldı. Yargı adlı Türk televizyon dizisinde canlandırdığı Savcı Pars rolü ile tanınmıştır

İlgili Haberler