Acun Ilıcalı'dan Deniz Zeyrek'e sert yanıt

Acun Ilıcalı'dan Deniz Zeyrek'e sert yanıt

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'dan diskalifiye edilen yarışmacı Uğur Deniz Yılmaz konusunda kendisini suçlayan Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek'e sert yanıt geldi.

Bu sezon MasterChef yarışmasında yer alan Uğur Yılmaz Deniz sosyal medya paylaşımları nedeniyle diskalifiye oldu. Uğur'un diskalifiyesini Acun Ilıcalı, 21 Kasım günü attığı 'Uğur Yılmaz Deniz isimli yarışmacının sosyal medyada kullandığı terbiye sınırlarını aşan paylaşımları nedeniyle MasterChef yarışmasıyla ilişiği kesilmiştir.' tweet'iyle duyurdu.

Bir hafta daha yarışmaya devam eden Uğur, şeflerin açıklamasıyla MasterChef'e veda etti. Gözyaşları içinde tüm Türkiye'den özür dileyen Uğur, yaptıklarından pişman olduğunu söyledi.

Sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı ve Acun Medya'ya teşekkür eden Uğur 'her zaman yanımda oldular' mesajını paylaştı.

Uğur Yılmaz Deniz'in diskalifiye olması sosyal medyada olay oldu. Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek bu gelişmelerin ardından köşe yazısında Acun Ilcalı'yı hedef aldı. Acun Ilıcalı Sözcü yazarını sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Deniz Zeyrek'in Acun Ilıcalı'yı hedef alan yazısından bir bölüm:

"Yarışmacıyla “anında” yolları ayırıp yoluna devam edebilecekken, bir hafta boyunca Uğur Yılmaz Deniz'i yarıştırmaya devam etti. Bununla da yetinmedi, yollarını olay ortaya çıktıktan 10 gün sonra eleme gününde canlı yayında ayırma yolunu seçti.

Yarışmanın juri üyeleri güya “sorumlu yayıncılık” çerçevesinde, kamera karşısında adeta “mahkeme heyeti” gibi konumlanarak ahlak dersi verdi.

Sosyal medyada zaten linç yemiş, taşlanmış ve pişman olmuş yarışmacıyı reyting uğruna bir de canlı yayında linç etmeyi, ağlatmayı, özür diletmeyi seçtiler."

Sözcü yazarının ağır itham ve suçlamalarının ardından Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

acun.png