Ahmet Hakan'ın kedisinden Öztrak'a dolar yanıtı: Beni zorla AKP'li yapacaksınız

Ahmet Hakan'ın kedisinden Öztrak'a dolar yanıtı: Beni zorla AKP'li yapacaksınız

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a 'dolar' üzerinden gönderme yapması üzerine, Hakan'dan yanıt geldi.

Geçen hafta Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ahmet Hakan'ın programına konuk olmuş ve kendisine sorulan 'dolardaki artıştan dolayı kaygı duymalı mıyız?' sorusuna 'maaşınızı dolarla mı alıyorsunuz?' diye cevap vermişti.

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak dün MYK sonrası gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Programa göndermede bulunarak "O sunucu maaşını dolarla mı alıyor bilemeyiz ama sürekli poz vermekten çok hoşlandığı kedisinin maması bile dolarla alınıyor. Milletin çitlediği çekirdek bile dolarla ithal ediliyor" diye konuştu.

AHMET HAKAN'DAN FAİK ÖZTRAKÂ 'MAMA' YANITI

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, bugünkü yazısında CHP'li Öztrak'ın mama göndermesine yanıt vererek "Benim gibi sosyal demokrat bir kediyi bile zorla AKP’li yapacaksınız sonunda." ifadelerini kullandı. 

İşte Hakan'ın yazısından o bölüm: 

EV ARKADAŞIM SEKTER’DEN FAİK ÖZTRAK’A YANIT

SAYIN Faik Öztrak. Dün yaptığınız basın toplantısında hiç gereği yokken benim adımı da geçirmişsiniz. “Ahmet Hakan’ın sürekli poz verdiği kedisi” diye cümle kurmuşsunuz. Yahu Faik Bey, kaç defa söyledik: Kedilerin sahibi olmaz, olamaz. Ahmet Hakan benim sahibim değildir. Aynı evi paylaşmak durumunda olduğum kişidir. O ayrı bir bireydir, ben ayrı bireyim. Lütfen kedilerin var oluşlarına birazcık saygılı bir dil geliştirin.

Ekonomiyi sanki verecek hiçbir örnek kalmamış gibi benim yediğim bir avuç mama üzerinden eleştirmenizi de çok yadırgadığımı belirtmeliyim. Ödül mamalarımın miktarının her geçen gün azaldığı şu zor şartlarda bula bula benim gibi garibanı mı buldunuz Faik Bey? Benim gibi sosyal demokrat bir kediyi bile zorla AKP’li yapacaksınız sonunda.