Arka Sokaklar dizisinde büyük kavga: Çekimler durduruldu

Arka Sokaklar dizisinde büyük kavga: Çekimler durduruldu

Kanal D ekranlarında 18. Sezonu başlayan ve iddialı bir şekilde seyircinin karşısına çıkan Arka Sokaklar 640. Bölüm öncesinde büyük kavga çıktı. Sette çekimlerin durmasına neden olan detaylar haberimizde…

Arka Sokaklar 640. Bölüm milyonları ekran başına kilitlerken rekortmen diziden gelen haberler dizinin hayranlarını şoka uğratmaya devam ediyor.

18. sezonuyla seyircinin karşısına çıkan Arka Sokaklar çok uzun bir aranın ardından hayranlarının karşısına çıkmış ve bomba bir şekilde Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşmuştu.

Arka Sokaklar oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu kadrodaki yerini korurken on sekizinci sezonda Mustafa Üstündağ, Hasan Denizyaran, Cansu Fırıncı, Sinem Reyhan Kıroğlu, Perihan Ünlücan ve Oğuz Peçe gibi başarılı isimler de kadroya dahil oldu.

Yeni oyuncuların kadroya dahil olmasıyla birlikte iyice güçlenen Arka Sokaklar dizisinden gelen bir haber herkesi ayağa kaldırdı.

Bu arada Arka sokaklar dizisinde Selin Komiser karakterine hayat veren güzel oyuncu Oya Okar da kadroda yok.

640. bölüm ile seyircinin karşısına çıkan Arka Sokaklar dizisinin 644. Bölüm çekimlerinde büyük bir kriz yaşandı.

İddialara göre Engin Balkan Karakterine hayat veren İlker İnanoğlu’nun kendisinin olduğu bir sahnede oynamam deyince eşi Başak rolüne hayat veren Perihan Ünlücan oyuncuya tepki gösterdi.

İki oyuncu arasında yaşanan kavganın ardından çekimlerin durdurulduğu iddia edildi.

Arka Sokaklar dizisindeki kavga krizinin ardından yapımcıların devreye girmesiyle birlikte çekimler için yeni bir gün belirlendiği de iddialar arasında.